Un titlu național și alte trei clasări pe podium pentru CSS ”Istrati” Câmpina la Naționalele de atletism pentru copii

Sport (Categoria articolului)

La Craiova, pe stadionul de atletism ”Nicolae Mărășescu”, a avut loc timp de două zile, sâmbătă și duminică, finala Campionatului Național de Atletism pentru Copii I și II, competiție la care CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club cordonat de prof. Mihaela Marin, a obținut o serie de rezultate bune și foarte bune, încununate cu un titlu național, un titlu de vicecampion național și două medalii de bronz.

Iată rezultatele obținute de acești copii talentați, care demonstrează că în Câmpina există un izvor de talente în atletism, dar mai ales oameni capabili să șlefuiască aceste talente pentru a le aduce pe drumul greu al marii performanțe:
Cristian Nechifor (antrenor Jenic Bran) - locul I la săritura în lungime, 5.59m; locul II la săritura în înălțime, 1.64m;
Norbert Chițu (antrenor Mihaela Marin) - locul 3 la aruncarea greutății, 11,95m; locul 4 la aruncarea discului, 27,71m;
David Brezeanu (antrenor Mihaela Marin) - locul 3 la tetratlon, 1.331 puncte;
Bianca Enache (antrenor Mihaela Marin) - locul 4 la aruncarea greutății, 8,84m;
Maria Lupu (antrenor Mihaela Marin) - locul 10 la săritura în lungime, 3,91m.
La finalul săptămânii viitoare, tot la Craiova, se desfășoară Campionatul Balcanic de Seniori, la care vor participa și doi sportivi câmpineni - Andreea Lungu și Ioana Plăvan.

3291 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.