Câmpina, orașul magnoliilor

Actualitate (Categoria articolului)

Este primăvară, chiar dacă iarna își mai arată colții în aceste zile, totuși suntem în anotimpul florilor, dar și în sezonul magnoliilor.

În Câmpina sunt tot mai multe magnolii, care conferă întregului oraș un aer de primăvară și transmit o stare de bine. Avem o magnolie centenară (sau foarte aproape de momentul centenarului) pe Strada Vasile Alecsandri, vis-a-vis de sediul pompierilor, mai sunt magnolii frumoase în curtea Primăriei, pe Strada George Barițiu, pe 1 Mai, dar și în alte zone ale Câmpinei.
Chiar dacă, din păcate, florile nu țin foarte mult timp, înflorirea magnoliilor este un motiv de bucurie în rândul câmpinenilor.

2433 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1770 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.