Consilierii vor dezbate schimbarea Comitetului Director al CS Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina, care va avea loc miercuri, 29 noiembrie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului, unul dintre proiectele propuse pe ordinea de zi este cel privind schimbarea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina.

Proiectul este inițiat de consilierul POL, Cosmin Raț, și este o dorință mai veche a acestuia de a depolitiza acest organism de conducere al unei asociații sportive. Vă reamintim că, în urmă cu aproximativ doi ani, un proiect similar, care își dorea depolitizarea Comitetului Director al CS Câmpina, a fost respins de plenul Legislativului local. Acum, au mai fost nuanțate unele lucruri, iar Cosmin Raț vine din nou în fața colegilor săi cu o nouă tentativă de schimbare a Comitetului Director al CS Câmpina, un semnal evident că activitatea la clubul condus de Adrian Stoican nu este tocmai ce se dorește. Cel puțin din partea unora dintre consilierii locali.
În esență, proiectul presupune ca din noul Comitet Director să facă parte președintele clubului, primarul sau un reprezentant al acestuia (față de trei reprezentanți câți erau până acum), președintele Comisiei de Sport din Consiliul Local și câte un reprezentant al fiecăreia dintre cele patru comisii ale Consiliului Local cu precizarea că pot fi și persoane din afara administrației locale. Ca o noutate, din Comitetul Director pot face parte și doi reprezentanți ai sponsorilor, dacă aceștia își asumă o sponsorizare în următorii doi ani de la desemnare de minim 25% din bugetul secției pe care o sponsorizează.
Vă reamintim că, în prezent, din Comitetul Director fac parte Iulian Anton, Cristi Birligiu și Marius Vișan - din partea primarului, și consilierii locali Liviu Briciu, Andrei Duran, Marius Anghelescu, Roxana Gheorghe și Liviu Dumitrache. De asemenea, vă reamintim că în această formulă, membrii Comitetului Director nu s-au întâlnit față în față în ultimii doi ani!

1766 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Elena 24.11.2023 12:25 Prin acest proiect, se doreste de fapt privatizarea Clubului sportiv. Cu pasi mici, dar siguri. Nu putem decat sa speram ca 2024 va aduce in Consiliul local oameni de calitate care inteleg administratie, care nu se lasa manipulati, care inteleg ca sunt trimisi acolo de campineni sa lucreze pentru ei nu pentru interesele unui om sau al unui grup de interese.Majoritatea actuala din Consiliul actual este o gasca care ia decizii impotriva cetatenilor si se mai si lauda cu asta. Tupeul acestei gasti , prin zgomotul de fond pe care il produce a reusit sa dezarmeze pe cei cativa consilieri de buna credinta , cu raspunsuri de genul “ ba pe-a matii”, cu amenintari, cu jigniri.
  • diss 24.11.2023 16:11 Felicitări pentru d-na Elena care pune punctul pe I!
  • Misu 28.11.2023 08:58 De ce Rat nu propune si depolitizarea invatamantului si sanatatii din Campina? Sau acolo in Consiliul Director sunt fratii sai de cruce din Consiliul Local? Chiar s-au terminat toate problemele in Campina ca sa ne ocupam de astfel de lucruri? Orasul arata groaznic dupa trei ani de mandat.
  • Yolanda L 28.11.2023 20:03 Totul este controlat,dar și întreaga țară este controlata și jucam după regulile străinilor.Cati din bunicii campineni care au prins comunismul și capitalismul nu vor trăi niciodată că niște seniori din țări civilizate,așa că vin alegeri în 2024 și votați PNL și PSD,dandu-va votul pe ulei,zahar,mici și bere și apoi ziceți că de ce va da cu o mână și vă ia cu zece la pensie.

Actualitate

943 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

1060 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

31 vizualizari
27 feb. 2024 08:57

10.000 detectoare de fum vor ajunge în locuințele românilor în campania ”Detector pentru viață”

Un număr de 10.000 de detectoare de fum și monoxid de carbon, donate de E.ON și Delgaz Grid, vor ajunge în locuințele românilor cu ajutorul pompierilor de la inspectoratele pentru situații de urgență județene. Campania este derulată în cadrul parteneriatului ”Împreună pentru siguranță”, încheiat în anul 2012.

1129 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.