Carmen Gheorghe a fost audiată și astăzi la DNA

Actualitate (Categoria articolului)

Fostul șef al Poliției Locale Câmpina, Carmen Gheorghe, în prezent director al Poliției Locale Ploiești, a mers și astăzi la DNA, de această dată însoțită de un avocat. Carmen Gheorghe este suspect în dosarul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de abuz în serviciu și luare de mită.

După cum au anunțat ieri procurorii DNA, împotriva fostului director al Poliției Locale Câmpina a început urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Nu s-a dispus nicio măsură de control. Carmen Gheorghe nu a dat nicio declarație la ieșirea din sediul DNA. 
Vă reamintim, prin intermediul Poliției Locale a fost achiziționat autoturismul Opel Insignia de aproape 30.000 euro, folosit ulterior exclusiv de primarul Horia Tiseanu.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Povestea mașinii care l-a dus pe Horia Tiseanu fix la DNA

4233 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Matei 28.09.2016 19:55 Acum e nasol, doamna Gheorghe! Dar cand ai luat masina si te-ai pus bine pe langa sefu Tiseanu, a fost bine? Si apoi avand acest spate, iti bateai joc de agentii Politiei Locale care nu erau pe placul tau, adica cu care nu puteai barfi si sta la suete si face tot felul de aranjamente?! Asta e, doamna Gheorghe! Acum plateste!!! Si tu, si Tiseanu, platiti cu varf si indesat!
  • ion enescu 29.09.2016 18:51 D-na Gheorghe își merita soarta, ar trebui chemată și d-na Iarca care făcea angajări la Poliția Comunitară, nepoți, finii dânsei, legăturile intre Primar, Iarca și șefa Poliției Comunitare......

Alte stiri recente

949 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

1068 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.