Carmen Gheorghe a fost audiată și astăzi la DNA

Actualitate (Categoria articolului)

Fostul șef al Poliției Locale Câmpina, Carmen Gheorghe, în prezent director al Poliției Locale Ploiești, a mers și astăzi la DNA, de această dată însoțită de un avocat. Carmen Gheorghe este suspect în dosarul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de abuz în serviciu și luare de mită.

După cum au anunțat ieri procurorii DNA, împotriva fostului director al Poliției Locale Câmpina a început urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Nu s-a dispus nicio măsură de control. Carmen Gheorghe nu a dat nicio declarație la ieșirea din sediul DNA. 
Vă reamintim, prin intermediul Poliției Locale a fost achiziționat autoturismul Opel Insignia de aproape 30.000 euro, folosit ulterior exclusiv de primarul Horia Tiseanu.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Povestea mașinii care l-a dus pe Horia Tiseanu fix la DNA

4028 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Matei 28.09.2016 19:55 Acum e nasol, doamna Gheorghe! Dar cand ai luat masina si te-ai pus bine pe langa sefu Tiseanu, a fost bine? Si apoi avand acest spate, iti bateai joc de agentii Politiei Locale care nu erau pe placul tau, adica cu care nu puteai barfi si sta la suete si face tot felul de aranjamente?! Asta e, doamna Gheorghe! Acum plateste!!! Si tu, si Tiseanu, platiti cu varf si indesat!
  • ion enescu 29.09.2016 18:51 D-na Gheorghe își merita soarta, ar trebui chemată și d-na Iarca care făcea angajări la Poliția Comunitară, nepoți, finii dânsei, legăturile intre Primar, Iarca și șefa Poliției Comunitare......

Actualitate

1421 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2758 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

243 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3839 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.