Carmen Gheorghe a fost audiată și astăzi la DNA

Actualitate (Categoria articolului)

Fostul șef al Poliției Locale Câmpina, Carmen Gheorghe, în prezent director al Poliției Locale Ploiești, a mers și astăzi la DNA, de această dată însoțită de un avocat. Carmen Gheorghe este suspect în dosarul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de abuz în serviciu și luare de mită.

După cum au anunțat ieri procurorii DNA, împotriva fostului director al Poliției Locale Câmpina a început urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Nu s-a dispus nicio măsură de control. Carmen Gheorghe nu a dat nicio declarație la ieșirea din sediul DNA. 
Vă reamintim, prin intermediul Poliției Locale a fost achiziționat autoturismul Opel Insignia de aproape 30.000 euro, folosit ulterior exclusiv de primarul Horia Tiseanu.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Povestea mașinii care l-a dus pe Horia Tiseanu fix la DNA

4076 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Matei 28.09.2016 19:55 Acum e nasol, doamna Gheorghe! Dar cand ai luat masina si te-ai pus bine pe langa sefu Tiseanu, a fost bine? Si apoi avand acest spate, iti bateai joc de agentii Politiei Locale care nu erau pe placul tau, adica cu care nu puteai barfi si sta la suete si face tot felul de aranjamente?! Asta e, doamna Gheorghe! Acum plateste!!! Si tu, si Tiseanu, platiti cu varf si indesat!
  • ion enescu 29.09.2016 18:51 D-na Gheorghe își merita soarta, ar trebui chemată și d-na Iarca care făcea angajări la Poliția Comunitară, nepoți, finii dânsei, legăturile intre Primar, Iarca și șefa Poliției Comunitare......

Actualitate

485 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

1850 vizualizari
30 nov. 2022 20:22

La Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina a fost sărbătorită Ziua Națională prin proiectul ”Să ne cinstim strămoșii”

Elevii Liceului Tehnologic ”Constantin Istrati” au sărbătorit marți, 29 noiembrie 2022, în cadrul proiectului educativ ”Să ne cinstim strămoșii”, Ziua Națională a României.

Alte stiri recente

1659 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.

2552 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie 2022, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret din cadrul Consiliului Local Câmpina.