Scurt și la... subiect, cu Gabriel Dima, artist plastic

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Gabriel Dima este unul dintre artiștii plastici locali implicați în o sumedenie de proiecte - de la pictarea unor locuri publice, la atragerea tinerilor spre această frumoasă artă. De asemenea, a fost implicat în numeroase alte proiecte, inclusiv cele vizând tabere de creație, dar și o foarte bună relație cu pictorii din Republica Moldova.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu artistul plastic Gabriel Dima veți afla, printre altele, care a fost primul său contact cu pictura, ce pictori sau gen preferă, dar și ce materii i-au plăcut la școală, ce visa să devină atunci când era elev, care a fost cel mai bun sfat primit în viață, care este calitatea pe care o apreciază la un om sau care sunt preferințele sale în materie de filme, cărți, muzică, mâncare și unde vede că se va situa Câmpina din punct de vedere al dezvoltării sale pentru zece ani. Foarte interesante au fost răspunsurile lui Gabriel Dima privind politica, în care a fost implicat câțiva ani, fiind chiar consilier local pentru o scurtă perioadă, dar și privind rețelele de socializare.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu artistul plastic Gabriel Dima, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu Geta Sârbu, profesor la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina
Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

3627 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2206 vizualizari
30 mai 2023 20:05

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

1 comentarii

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

2492 vizualizari
25 mai 2023 07:17

Alin Moldoveanu: ”Proiectele cu fonduri extrabugetare din învățământ depășesc 20 milioane euro”

1 comentarii

Câmpina are în diverse faze numeroase proiecte cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale, în mai multe domenii de activitate. Valoarea acestora este impresionantă, atât dacă ne raportăm la ce se întâmpla până acum, mai ales în perioada în care fondurile europene erau blocate, cât și dacă ne raportăm la valoarea lor efectivă. 

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.