A mai rămas o zi până la dezbaterea electorală organizată de CâmpinaTV

Actualitate (Categoria articolului)

I-am invitat pe principalii cinci candidați la funcția de primar al municipiului Câmpina la o dezbatere electorală, oferindu-le astfel posibilitatea de a-și prezenta programul electoral și soluțiile la cele mai importante probleme ale localității. Dezbaterea va avea loc mâine, 31 mai 2016 și o veți putea urmări doar pe CampinaTV.ro în ziua următoare.

Vor fi prezenți la dezbaterea electorală: candidatul ALDE - Daniel Ioniță, candidatul PMP - Ioan Adrian Pițigoi și candidatul UNPR - Andrei Istrate. 
Candidatul PNL, Horia Tiseanu, primar în funcție, ne-a anunțat, prin intermediul unui membru din staff-ul său de campanie, că nu va da curs invitației noastre la dezbaterea electorală. În ceea ce-l privește pe candidatul PSD, Constantin Cândea, inițial acesta ne-a confirmat prezența la dezbaterea electorală, pentru ca ulterior să ne anunțe că se mai gândește, iar apoi să ne spună că a decis să nu participe la dezbatere. Din punctul nostru de vedere, nu este nici o problemă. Nu noi suntem cei care au de pierdut în acest caz. 
Precizăm că fiecare candidat va veni însoțit de cinci susținători. Regulamentul dezbaterii electorale este foarte simplu. Fiecare candidat va extrage câte o întrebare. În total, fiecare candidat va răspunde la cinci întrebări legate strict de municipiul Câmpina. În următoarea rundă, candidații își vor adresa reciproc câte o întrebare, iar la final, fiecare candidat va avea ocazia să transmită un mesaj alegătorilor.

4991 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Colonelu 30.05.2016 10:29 Cine o fi fost sfătuitorul sau ca tare prost l-a sfătuit. Avea ocazia sa demonstreze ca poate fi primar! Nu poate!
  • Vasya 30.05.2016 10:46 Pe Tiseanu îl puteam înțelege ca e las, dar Candea a demonstrat ca e milițian comunist. Probabil ii este rușine de felul în care vorbește!
  • Maxim 30.05.2016 11:05 Hooopa! Lui Candea ii e frica de dezbatere! Halal general!
  • Daciana 30.05.2016 12:59 Va felicit pentru demersul vostru, chiar dacă sunt convins ca nu va e ușor. Sa nu fiti supărați ca nu vin dinozaurii actualei campanii, Tiseanu si Candea, sunt convins ca lor le va părea rău! Vor veni cei mai tineri, Ioniță, Pitigoi si Istrate, pentru care am toată stima! Ei sunt viitorul!
  • Olga 30.05.2016 17:07 Mare prostie face Candea!
  • Lorena 30.05.2016 20:59 Domnii Candea si Tiseanu nu vin dintr-un motiv pe cat de simplu, pe cat de adevarat: sunt cei mai puternici candidati din aceste alegeri locale si toti, restul, ar sari pe ei, cu intrebari si cu atacuri la persoana(ca deh, Romania). E o chestie tactica, care se practica si in SUA si peste tot. Sunt tare curioasa cum va vorbi sau...daca va vorbi ceva Istrate, ca Pitigoi si Ionita mai misca cate ceva. PS: pacat ca nu participa doamna Gherman, ar fi maturat cu toti pe jos, intr-un mod diplomat.

Actualitate

2452 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

657 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.