Acțiune comună a Poliției Municipale și Poliției Locale pentru fluidizarea traficului în zona centrală a Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

Apropierea mai mare dintre agentul Poliției Locale Câmpina și cetățean, pe care noul director al acestei instituții, Romeo Văsii, o anunța la preluarea funcției, începe să se vadă și printr-o serie de acțiuni comune cu Poliția Municipală pentru fluidizarea traficului în zona centrală a Câmpinei, mai exact în zona pieței.

”În urma analizei făcute cu Poliția Națională și cu lucrătorii din cadrul Poliției Locale, am constatat că vinerea, în intervalul orar 12.00-14.00, circulația rutieră este îngreunată în zona pieței. Am decis să scoatem mai mulți agenți în stradă și, în colaborare cu agenții Poliției Municipale, să asigurăm fluidizarea traficului în acest interval orar”, ne-a declarat Romeo Văsii, noul director al Poliției Locale Câmpina. (video)
Acțiunea s-a desfășurat pe Strada Republicii, agenți ai Poliției Municipale sau Poliției Locale aflându-se atât la intrarea dinspre Strada Mihail Kogălniceanu, cât și la intrarea în Parcarea Centrală și la trecerile de pietoni din fața Complexului Comercial Romal și din zona Pieței Centrale, adică în punctele cele mai aglomerate. Astfel de acțiuni ale Poliției Locale și Poliției Municipale pentru fluidizarea traficului vor continua, intenționându-se ca în fiecare zi de vineri, în intervalul orar menționat, sau dacă se constată o mai mare aglomerație în alte intervale orare, să se acționeze în consecință.

4571 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 19.02.2021 21:17 Mai mult o incurca, credeti-ma pe cuvant. :)
  • cristian adrian 20.02.2021 09:33 de ce tine vasii masca sub nas?
  • Sempron 20.02.2021 10:33 Felicitări șefului poliției pentru modul în care poartă masca de protecție
  • Nicu 20.02.2021 11:51 Ce să-ți povestesc...mare acțiune/inginerie ! Ce o fi fost așa de greu in analiza și decizia asta? Orice câmpinean știe care sunt zonele aglomerate ; la asta se reduce experiența domnului ?

Actualitate

3801 vizualizari
25 feb. 2021 12:30

"Nu voi accepta ca trei sferturi din Câmpina să intre în Zona A de impozitare, cu problemele pe care oamenii le au în prezent!"

Noua hartă de impozitare a municipiului Câmpina, care va intra în curând în dezbatere publică, a fost subiectului emisiunii de la CâmpinaTV.ro, moderată de Cristina Neculai și al cărei invitat a fost primarul Alin Moldoveanu. Un subiect extrem de important, având în vedere faptul că prin noua hartă de impozitare s-a dorit îndreptarea unor inadvertențe semnalate de unii cetățeni de-a lungul timpului. Numai că, din păcate, ceea ce a ieșit, probabil că ar stârni o nemulțumire în masă.

2321 vizualizari
25 feb. 2021 10:34

Cât zgomot produc aeromodelele? Ineditul demonstrației de miercuri, de pe Drumul Taberei din Câmpina, în apropierea fostului sat de vacanță

CâmpinaTV.ro a prezentat pe larg proiectul privind reamplasarea și amenajarea unei piste de aeromodelism și a uneia de carting în apropierea fostului sat de vacanță de pe Drumul Taberei, proiect inițiat de consilierii locali Valentin Crețu (PLUS) și Cosmin Raț (POL). Au apărut imediat reacții din partea unor locuitori din zonă, iar ca răspuns la nemulțumirile acestora, inițiatorii au decis organizarea unei demonstrații cu un aeromodel, chiar pe locul viitoarei piste, demonstrație la care au fost invitați și locuitorii din zonă.

Alte stiri recente

1950 vizualizari
24 feb. 2021 11:32

Începe vaccinarea anti-COVID a cadrelor didactice. În Prahova sunt doar două centre de vaccinare destinate exclusiv personalului din învățământ

În perioada 24 februarie - 10 martie 2021, personalul care își desfășoară activitatea în sistemul de învățământ se va putea vaccina cu serurile AstraZeneca (pentru persoanele de până în 55 de ani) și Pfizer (recomandat și persoanelor cu vârste de peste 56 de ani), anunță un comunicat al Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare împotriva COVID-19 (CNCAV). 

2931 vizualizari
23 feb. 2021 14:57

Punctul de vedere al societății HidroPrahova cu privire la incidentul produs la Stația de epurare Sinaia

După cum vă informam în cursul dimineții, un perete exterior al Stației de epurare a apelor uzate din Sinaia s-a prăbușit, la acest obiectiv fiind în curs de execuție lucrări de reabilitare și extindere, cu fonduri europene, prin intermediul proiectului derulat de HidroPrahova. În urma prăbușirii peretelui, apele uzate neepurate au ajuns în râul Prahova, iar Administrația Națională Apele Române a anunțat că și în acest caz se va aplica principiul "poluatorul plătește". Cuantumul amenzii urmează să fie stabilit după ce vor fi cunoscute rezultatele analizelor de apă, Apele Române și precizând faptul că poluatorul a anunțat cu întârziere incidentul. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al operatorului de apă-canal HidroPrahova referitor la situația creată la Sinaia.