Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunțuri (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public:

Municipiul Câmpina anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul «„Creșterea mobilității urbane nepoluante prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate și prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran în zona centrală a Municipiului Câmpina” in cadrul proiectului “Sprijin la nivelul regiunii Sud Muntenia pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană, infrastructură și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic și infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variante ocolitoare și/sau drumuri de legătură - 5D2”, cod SMIS 143370».
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Prahova, din Ploiesti, str. Gh.Gr. Cantacuzino, nr. 306 și la sediul Primariei Municipiului Campina, Bd Culturii nr.18,  în zilele de luni-vineri, între orele 09:00 – 13:00.
Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Prahova.

1624 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

1428 vizualizari
23 sept. 2022 19:29

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 23 septembrie 2022

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

1753 vizualizari
21 sept. 2022 20:32

Casa Tineretului Câmpina anunță licitație pentru închirierea a trei spații

Casa Tineretului Câmpina anunță organizarea urrnătoarelor licitații:

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.