CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Superliga B1 Prahova. Caraimanul Bușteni - Sportul Câmpina 3-3

- Sport -

Superliga B1 Prahova. Caraimanul Bușteni - Sportul Câmpina 3-3

Un meci cu șase goluri ar fi trebuit să fie unul spectaculos, o adevărată promovare a sportului-rege. Dar meciul de la Bușteni, de duminică dimineață, a fost oarecum excepția...

Primul minut a adus și primul gol, venit în urma unei greșeli personale în defensiva câmpinenilor. Oaspeții reacționează prompt și egalează dintr-o lovitură de pedeapsă, transformată de Țigănuș, fază la care portarul gazdelor a primit cartonașul galben, la o fază la care oaspeții au reclamat eliminarea portarului formației gazdă. 
Imediat după pauză, Corneanu - abia intrat pe teren - marchează dintr-o deschidere superbă a lui Țigănuș. Echiperii Caraimanului egalează dintr-o lovitură de pedeapsă, acordată cu multă ușurință, dar oaspeții apreciau cu fair-play că aceeași larghețe le-a adus și lor un penalty, din care s-a făcut 2-3, lovitura fiind transformată de Țigănuș. Pe final, dintr-o lovitură liberă de la marginea suprafeței de pedeapsă, gazdele stabilesc rezultatul final.
Sportul Câmpina, antrenor Marius Pălăncianu, a jucat în următoarea alcătuire: Pop - Biro, Horja, Stanciu, Rădulescu, G. Radu, Coman, Cafadaru, M. Dogaru, Țigănuș, D. Dogaru. Au mai jucat: Ioniță, Popescu, Corneanu, Popa, Pasăre.
La final, câmpinenii ar fi vrut să obțină victoria pentru a i-o dedica jucătorului Adrian Cafadaru, a cărui zi de naștere este duminică. N-a fost să fie...
Runda viitoare, duminică, 21 aprilie, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Viitorul Cosminele.


14 Apr 2024 18:33 1377 vizualizari


Comentarii


968 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
590 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1544 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1541 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV