Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

Eveniment (Categoria articolului)

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Premiile au fost acordate pe mai multe categorii - antreprenoriat, investiții publice, investiții private, turism, cultură și altele, fiecare premiu fiind prezentat de câte o personalitate publică sau un oaspete special. Gazdele evenimentului au fost binecunoscuta Andreea Marin și Tatiana Tuță, inițiatorul acestui proiect și fondatorul Tiana Publisher Store. 
Primarul Alin Moldoveanu a obținut Trofeul “PRISPA” la categoria “Investiții publice”, pentru proiectul privind regenerarea urbană din centrul municipiului Câmpina (pasajul subteran și dala pietonală). Un proiect oarecum controversat pe plan local, dar apreciat dincolo de granițele Câmpinei, cu atât mai mult cu cât este singurul proiect de regenerare urbană cu fonduri europene din Regiunea Sud-Muntenia. Inclusiv documentația pentru acest proiect a fost realizată cu fonduri europene.
“Sunt foarte fericit și onorat pentru acest premiu pe care aș vrea să-l dedic Câmpinei și tuturor câmpinenilor care își iubesc cu adevărat orașul. De asemenea, aș vrea să dedic acest premiu echipei mele de la Primăria Câmpina alături de care am muncit la acest proiect pentru care am fost premiați. Nimeni și nimic nu-mi poate lua bucuria acestui premiu extraordinar obținut pentru un proiect extraordinar. Este un proiect îndrăzneț și foarte frumos de transformare a centrului Câmpinei. Trebuie să îndrăznim și să gândim în perspectivă, pentru noile generații, din toate punctele de vedere – arhitectural, peisagistic, urbanistic, economic, social. Este o investiție aprobată de Consiliul Local și pe care o vom realiza în cea mai mare parte din fonduri europene", ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.

După cum spuneam, la Gala “România ești TU” s-au acordat multe premii și diplome de excelență, printre cei care au urcat pe scena Palatului Parlamentului pentru a fi premiați numărându-se: cunoscutele soliste Margareta Pâslaru și Monica Anghel, actorii Cuzin Toma, Andrei Văncică și Cătălina Grama, Institutul Autism Voice, Smile Design Clinic, Transylvania College, proiectele turistice “Casa Cositorarului – Sighișoara” sau “Dărmănești – un loc încărcat de istorie”, evenimente precum “Festivalul Borșului Lipovenesc” de la Jurilovca sau Festivalul de Artă “Film în satul românesc”. Au fost multe premii acordate unor inițiative private (pensiuni, ateliere, branduri), unor asociații și fundații, sportivi și cluburi sportive, oameni de radio și televiziune, artiști plastici etc.
De asemenea, două nume cunoscute, din zona noastră, au primit premii la Gală: creatoarea de modă Delia Lazăr - fondatoarea Dahlia Couture și Anda Mănescu – brandul care a redat strălucirea iilor de la Breaza, brodate manual.

4253 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 16.03.2023 16:24 Se pare ca orgoliul personal primează in fata dorinței Covârșitoare a câmpinenilor care, prin toate mijloacele posibile-in mod direct, prin media, prin canalele de socializare, prin sondajele efectuate au spus un NU hotărât și repetat construirii pasajului. Cu toate acestea, sfidător, primarul insista sa isi împlinească visul personal, pentru ca, nu e așa, de aceea a fost ales in funcție, sa isi îndeplinească visele. Dezaprobarea cetățenilor? Un lucru prea mărunt pentru a fi luat in calcul. De la înălțimea la care crede ca a ajuns, primarul nu are capacitatea de a se uita către propriul electorat, de a-l asculta și de a face pasul înapoi, atunci când sesizează ca drumul ales de el nu corespunde dorinței cetățenilor. Indiferenta? Incapacitate? Sfidare? Toate la un loc sau poate și altele? Este evident ca primarului ii place pe scena- cum vede una, cum face tot posibilul sa ajungă pe ea, ne putem gândi ca și-a greșit profesia- cu nelipsitul accesoriu-tricolorul, probabil pentru a fi sigur ca este remarcat de participanți și pentru a-și demonstra patriotismul. Dar, cea mai buna demonstrație ar fi cea a respectării funcției pe care o deține, cea de administrator vremelnic al municipiului in interesul cetățeanului. Se pare ca punctul forte al primarului este capacitatea acestuia de a atrage sponsorizări, de fiecare data, doar in interes propriu, pentru realizarea cate unui obiectiv aducător de plus imaginii personale a primarului. Oare tot sponsorizările l-au adus pe primar pe scena Galei…?
  • Catalinn 16.03.2023 18:14 În sfârșit! Un politician care mă face să ies la vot. Să votez împotriva lui.
  • Cojocaru Ion 17.03.2023 08:09 Bravo! Felicitări Domnule PRIMAR! Succes în continuare, în rezolvarea tuturor proiectelor și inițiativelor dvs.!
  • diss 17.03.2023 11:24 Un premiu fantomă pentru o investiție fantomă! Andreea Marin se plictisea cel mai probabil iar groapa din Cămpina să sperăm că va rămâne doar în visele primarului.
  • Burebista 18.03.2023 19:54 Ce tupeu aveti voi sa spuneti ca 'Romania esti TU'? Romania este una din tarile cele mai corupte din Uniunea Europeana. De fapt, daca ma gandesc putin, primarul Campinei merita diploma si premiul ala. Poate din cauza aia doamnele alea sunt imbacate in negru, de doliu.

Eveniment

231 vizualizari
03 mar. 2024 11:24

Proiect româno-moldovean pe tema Mărțișorului la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

După cum v-am informat deja, pe 1 Martie 2024, Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina a derulat o activitate foarte frumoasă - ”Mărțișorul, între tradiție, creativitate și Patrimoniul UNESCO”, în cadrul proiectului transfrontalier ”Grădinițele prieteniei”, la care participă unități de învățământ preșcolar din România și Republica Moldova. 

1679 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

Alte stiri recente

1231 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

163 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.