Se circulă în coloană pe DN1, pe sensul de mers Câmpina - Ploiești

Actualitate (Categoria articolului)

Circulația pe DN1 se desfășoară cu dificultate și la această oră (12.30), între Câmpina și Ploiești. S-au format coloane de mașini pe sensul spre Ploiești, se circulă cu viteză foarte redusă, ba se mai și stă pe loc. Circulația este îngreunată și de intervenția mașinilor și utilajelor speciale de la Electrica, venite să ridice stâlpul de electricitate dărâmat în urma accidentului de dimineață.

De asemenea, sunt autovehicule de intervenție, unele cu platformă, venite pe DN1 la locul carambolului produs astăzi, în zona Liliești. Se încearcă ridicarea mașinilor avariate și tractarea celor de tonaj mai mare. Vă reamintim că astăzi, din cauza timpului nefavorabil, pe DN1, la Liliești, șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului național. Conducătorul auto a fost electrocutat în urma impactului și a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. După un timp, aproximativ în aceeași zonă s-a produs un carambol în care au fost implicate șapte autovehicule și o Ambulanță Smurd. Nu au fost victime, ci doar pagube materiale.

(Imaginile video ne-au fost trimise de cititorii noștri)

5451 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

232 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1374 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

Alte stiri recente

4680 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1075 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.