Întreruperi programate, dar neanunțate, în furnizarea energiei electrice către câmpineni

Actualitate (Categoria articolului)

O parte a municipiului Câmpina nu a avut astăzi energie electrică mai bine de opt ore. A fost o întrerupere programată, după cum am aflat de la Electrica Muntenia Nord - SDEE Ploiești, pentru efectuarea unor lucrări. Întrerupere programată, dar neanunțată populației, lucru care a generat nemulțumirea cetățenilor.

De această întrerupere care a durat ore bune au fost afectați locuitorii de pe Calea Doftanei și de pe mai multe străzi din Cartierul Voila. Potrivit informațiilor furnizare de reprezentanții Electrica, s-a intervenit la schimbarea a două sisteme de distribuție din linia aeriană de energie electrică 20 KV Doftana. Că se fac lucrări, e bine, dar aceste întreruperi ar trebui anunțate din timp populației, mai ales că nu sunt simple intervenții, ci unele care durează peste opt ore. Oamenii ar putea fi anunțați prin clasicele afișe lipite pe ușile blocurilor sau porți, iar dacă este greu, Electrica ar putea trimite măcar un comunicat de presă și îi anunțăm noi pe cetățeni.

Și dacă tot am apelat la Electrica pentru a cere informații legate de întreruperea de astăzi, am aflat că lucrările vor continua și în zilele următoare la liniile aeriene de energie electrică LEA 20KV Paltinu (locuitorii din Șotrile nu vor avea curent marți, 13 iunie), LEA 10 KV Ocina și LEA 20 KV Comarnic (o mare parte a locuitorilor din Breaza nu vor avea curent electric miercuri și joi, între orele 9.00-17.00), LEA 20 KV Câmpina (locuitorii din Bănești și cei din Câmpina - Strada În Luncă, Aleea Peștișori, DN1 - nu vor avea energie electrică vineri, 16 iunie, de la ora 9.00 la ora 17.00).

(Foto cu caracter ilustrativ)

5819 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anca 12.06.2017 20:45 Vorbiti de întreruperi de ore întregi neanuntate. Dar de întreruperile de câteva secunde sau mai putin care ne strica aparatura electrocasnica sau ne fac sa pierdem documente la care lucram în computer ce ne spun ? Dar de copiatoarele si printerele extrem de sensibile de mii de euro care nu fac fata unor asemenea socuri ? Întreruperi si porniri succesive la câteva secunde. Cine ne anunta despre ele ?
  • Mihai 13.06.2017 13:25 Am sunat la electrica sa vad ce se întâmplă și drept răspuns au zis ca ei nu au nici o vina, atunci cred ca noi consumatori suntem de vina, nu? Am lucrat la calculator și poc sa oprit curentul sa pierdut și munca mea, cine e de vina,?👍Deci trăim în România și e de ajuns.

Actualitate

1775 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3317 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

198 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

535 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.