Întreruperi programate, dar neanunțate, în furnizarea energiei electrice către câmpineni

Actualitate (Categoria articolului)

O parte a municipiului Câmpina nu a avut astăzi energie electrică mai bine de opt ore. A fost o întrerupere programată, după cum am aflat de la Electrica Muntenia Nord - SDEE Ploiești, pentru efectuarea unor lucrări. Întrerupere programată, dar neanunțată populației, lucru care a generat nemulțumirea cetățenilor.

De această întrerupere care a durat ore bune au fost afectați locuitorii de pe Calea Doftanei și de pe mai multe străzi din Cartierul Voila. Potrivit informațiilor furnizare de reprezentanții Electrica, s-a intervenit la schimbarea a două sisteme de distribuție din linia aeriană de energie electrică 20 KV Doftana. Că se fac lucrări, e bine, dar aceste întreruperi ar trebui anunțate din timp populației, mai ales că nu sunt simple intervenții, ci unele care durează peste opt ore. Oamenii ar putea fi anunțați prin clasicele afișe lipite pe ușile blocurilor sau porți, iar dacă este greu, Electrica ar putea trimite măcar un comunicat de presă și îi anunțăm noi pe cetățeni.

Și dacă tot am apelat la Electrica pentru a cere informații legate de întreruperea de astăzi, am aflat că lucrările vor continua și în zilele următoare la liniile aeriene de energie electrică LEA 20KV Paltinu (locuitorii din Șotrile nu vor avea curent marți, 13 iunie), LEA 10 KV Ocina și LEA 20 KV Comarnic (o mare parte a locuitorilor din Breaza nu vor avea curent electric miercuri și joi, între orele 9.00-17.00), LEA 20 KV Câmpina (locuitorii din Bănești și cei din Câmpina - Strada În Luncă, Aleea Peștișori, DN1 - nu vor avea energie electrică vineri, 16 iunie, de la ora 9.00 la ora 17.00).

(Foto cu caracter ilustrativ)

5729 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anca 12.06.2017 20:45 Vorbiti de întreruperi de ore întregi neanuntate. Dar de întreruperile de câteva secunde sau mai putin care ne strica aparatura electrocasnica sau ne fac sa pierdem documente la care lucram în computer ce ne spun ? Dar de copiatoarele si printerele extrem de sensibile de mii de euro care nu fac fata unor asemenea socuri ? Întreruperi si porniri succesive la câteva secunde. Cine ne anunta despre ele ?
  • Mihai 13.06.2017 13:25 Am sunat la electrica sa vad ce se întâmplă și drept răspuns au zis ca ei nu au nici o vina, atunci cred ca noi consumatori suntem de vina, nu? Am lucrat la calculator și poc sa oprit curentul sa pierdut și munca mea, cine e de vina,?👍Deci trăim în România și e de ajuns.

Actualitate

1948 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4277 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1841 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.