Câmpinenii primesc notificări privind clarificarea situației contractelor pentru gunoi

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, Primăria Câmpina trimite notificări mai multor persoane din municipiu cu privire la lămurirea neconcordanțelor între numărul membrilor din gospodărie și numărul membrilor pentru care s-a încheiat contract cu Floricon Salub în respectiva familie.

Așa cum am scris cu altă ocazie, la nivelul lunii februarie a acestui an, 21.025 persoane aveau contracte pentru ridicarea gunoiului menajer, adică în jur de 60% din populaţia Câmpinei. Prin aceste notificări trimise cetățenilor, administrația locală dorește să crească acest procent undeva aproape de 90%, dacă nu se poate mai mult. Persoanele care nu se prezintă la Floricon Salub pentru încheierea contractului de salubritate vor fi obligate la plata unei taxe de 20,64 lei/membru de familie/lunar, taxă aprobată de Consiliul Local Câmpina în cursul anului 2015. 
Ar mai trebui spus un lucru – evidențele Primăriei nu sunt foarte corecte, apărând în baza de date persoane decedate și nu recent, ci cu mai mulți ani în urmă. Este cam aceeași situație ca la listele electorale pe care apar persoane decedate sau care s-au mutat din localitate de ani buni. Au fost mai multe astfel de cazuri, de aceea cel mai bine ar fi să lămuriți această situație pentru a nu vă trezi că sunteți obligați să plătiți degeaba taxa de salubritate.

4972 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Enescu Ion 23.05.2017 08:45 Sânt persoane plecate de 13 ani în străinătate și nu sânt scoase din evidenta populației și listele electorale. ....

Actualitate

2454 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

700 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.