Proiect cu fonduri europene pentru îmbunătățirea sistemului informatic al Spitalului de Psihiatrie Voila Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 11 august, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre punctele de pe ordinea de zi fiind implementarea unui proiect cu fonduri europene pentru Spitalul de Psihiatrie Voila Câmpina - ”Creșterea performanței medicale și administrative prin îmbunătățirea sistemului informatic și infrastructurii digitale în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”.

Valoarea totală a acestui proiect este de 1.475.358,19 lei, inclusiv TVA, contribuția Spitalului de Psihiatrie Voia și a municipalității câmpinene fiind zero lei.
Prin implementarea acestui proiect vor fi achiziționate programe informatice noi, precum și echipamente performante, care să conducă la o îmbunătățire a performanței medicale și administrative în această unitate medicală. Obiectivul declarat al acestui proiect finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență este creșterea performanței instituției prin scăderea timpilor de așteptare pentru pacienți, crearea unui flux de date coerent, rapid și interconectat medical și administrativ, precum și prevenirea apariției unor disfuncționalități în activitatea spitalului și raportările către structurile ministerului de specialitate și casei de asigurări.

2172 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alina Petcu 10.08.2023 22:09 Și pentru gropile din partea carosabila pentru acces la spital când veți face ceva palpabil?Ca de studii de fezabilitate ne-am cam saturat.

Actualitate

368 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.

141 vizualizari
03 dec. 2023 17:54

Primim de la cititori. Curge apă pe Calea Doftanei...

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat la numărul de whatsapp 0733.388.425 o situație care persistă de ceva vreme pe Calea Doftanei.

Alte stiri recente

64 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

1384 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.