Încep lucrările la DJ 102I, Valea Doftanei - Brădet. A fost semnat contractul de proiectare și execuție

Actualitate (Categoria articolului)

Contractul pentru reabilitarea și modernizarea drumului DJ 102I, Valea Doftanei - Brădet, a fost semnat, pe 1 Martie, la Valea Doftanei. Proiectul a fost inițiat și susținut de Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Brașov, iar finanțarea acestuia se va reliza din bugetul de stat, prin Compania Națională de Investiții, și din bugetele celor două administrații publice județene.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, drumul va avea aproape 26 km și va aduce beneficii majore locuitorilor de pe Valea Doftanei. Pe lângă fluidizarea traficului, această investiție creează oportunități de dezvoltare economică în zonă. Valoarea totală a proiectului este de 642 milioane lei, din care 11,2 milioane lei reprezintă contribuția Consiliului Județean Prahova. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 42 de luni. „Mă bucur că, odată cu semnarea contractului pentru drumul Valea Doftanei - Brădet, am avut confirmarea că urmează să primim aprobare și finanțare de la Ministerul Transporturilor pentru drumul Bănești - Câmpina - Valea Doftanei. Vom crea astfel o alternativă la aglomerația rutieră de pe DN1 București - Brașov”, a declarat Iulian Dumitrescu.
Semnarea contractului de proiectare și execuție a DJ 102I, Valea Doftanei - Brădet, a avut loc în comuna Valea Doftanei, în prezența prim-ministrului Nicolae Ciucă, a viceprim-ministrului și ministru al Transporturilor - Sorin Grindeanu, a ministrului Dezvoltării - Cseke Attila și a ministrului de Interne - Lucian Bode, alături, bineînțeles, de președintele CJ Prahova - Iulian Dumitrescu și primarul comunei Valea Doftanei - Lucian Vileford Costea.

2514 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1778 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.