Poliția Locală îi caută pe proprietarii spațiilor neîngrijite din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În ultima perioadă, Poliția Locală Câmpina, prin Serviciul de Control, a efectuat mai multe verificări pentru identificarea spațiilor (terenuri și clădiri) neîngrijite din municipiu. De fapt, spațiile sunt ușor de găsit, problema cea mare a Poliției Locale este legată de găsirea proprietarilor sau, după caz, a administratorilor. În mai multe cazuri s-a reușit, totuși, să se ia legătura cu proprietarii și să se rezolve problema. Avem și câteva exemple.

Pe Strada Griviței, lângă Terasa Muntenia și la intersecția Străzii Griviței cu Vasile Alecsandri. În ambele cazuri, terenuri neîngrijite, cu barăci care aproape stăteau să cadă și o mizerie de nedescris. Proprietarul este același, o persoană din București, care nu a putut fi contactată. În schimb, s-a reușit să se ia legătura cu o cunoștință a acestuia, care a rezolvat cât de cât problema.
Pe Strada Dimitrie Bolintineanu - un spațiu (despre care noi am scris recent) aparținând ORSA Prahova și în care a funcționat o vreme Centrul de Reproducere și Selecție a Animalelor Câmpina. După mai multe încercări, s-a reușit contactarea conducerii instituției menționate și s-a făcut curățenie în locul respectiv. Practic, a fost tăiată vegetația și s-a luat legătura cu operatorul de salubritate pentru ridicarea resturilor vegetale în următoarele zile.
În prezent, Poliția Locală a identificat proprietarii altor spații lăsate de izbeliște, situate pe Strada 1 Mai și pe Strada Maramureș, proprietari care au fost avertizați să-și curețe terenurile, în caz contrar urmând să fie amendați. În privința terenului de pe 1 Mai, aici sunt mai mulți moștenitori, nu locuiesc în Câmpina și au fost găsiți destul de greu pentru a li se aduce la cunoștință situația.

5499 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu Vasile 25.05.2016 16:54 Terenurile neingrijite apartin lui Ungureanu stiu toate 'babele' cel cu Moscheea de langa sediul PNL.A vandut terenurile de nu gasiti proprietarii sau e fugit din tara respectivul?Mai este un teren neingrijit aproape de sediul Institutului str.Plevnei .Poate trece primarul pe acolo cu ceata de colindatori ca tot e in prag de alegeri si lasa niste poze la cainii din curte hehehehe!

Actualitate

1438 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1676 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

664 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

206 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.