Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor. Prezentarea colecției de modă ”Dacia Augusta” și surpriza... Ileana Șipoteanu

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, eveniment care se desfășoară în perioada 1 septembrie - 1 octombrie și care este realizat doar din sponsorizări, sâmbătă, 23 septembrie, în curtea Casei cu Grifoni a avut loc o prezentare a unei colecții de modă.

Este vorba de colecția ”Dacia Augusta” a câmpinencei Delia Lazăr, o colecție prezentată publicului, aflat în număr destul de mare în generoasa curte a Casei cu Grifoni, de 11 eleve din cadrul liceelor din Câmpina. La reușita prezentării a contribuit și Lidia Elersdorffer - autoarea machiajelor îndrăznețe ale celor 11 modele.
Surpriza prezentării de modă a fost prezența la Câmpina a cunoscutei soliste Ileana Șipoteanu, o apropiată a creatorei de modă Delia Lazăr, care a avut cuvinte frumoase pentru acest eveniment și a cântat probabil cea mai cunoscută melodie a ei - ”Ce mult te-am iubit”. Evenimentul s-a încheiat cu o degustare de vinuri, nu înainte ca primarul Alin Moldoveanu să ofere Deliei Lazăr o plachetă, dar și flori modelelor și celor care au contribuit la reușita acestei prezentări.

2541 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1544 vizualizari
04 dec. 2023 08:41

Concert de colinde la Casa Tineretului din Câmpina, susținut de Corul de copii DYNAMIS

Corul de copii DYNAMIS, dirijat de profesor Alina Dobrică, va urca pe scena Casei Tineretului din Câmpina sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la ora 17.00. Copiii vor susține un superb concert de colinde din diferite zone ale lumii. Intrarea este liberă.

2748 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

Alte stiri recente

1142 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1533 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.