Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Brădetul Ștefești 2-0. Final de tur cu o victorie la pas

Sport (Categoria articolului)

Meci fără istoric, în ultima etapă a turului Superligii B Prahova, între Sportul Câmpina și Brădetul Ștefești. Jucătorii au părut mai mult cu gândul la vacanță, astfel că jocul nu a fost din cale afară de spectaculos.

Câmpinenii s-au impus prin două goluri marcate în startul fiecărei reprize, prin Ed. Constantin și Brânzea, primul finalizând frumos din apropiere, iar cel de-al doilea cu o frumoasă lovitură de cap de la limita suprafeței de poartă, după o centrare de pe partea dreaptă.
La finalul partidei, alături de antrenorul Marius Pălăncianu, căpitanul echipei, Radu Coman, a trnsmis următorul mesaj: ”Mulțumesc tuturor coechipierilor pentru toate aceste meciuri din tur, antrenorilorși conducerii clubuluui, cre știu să ne țină aproape, dar și suporterilor că ne-au fost aproape, atât cât s-a putut în condițiile pondemiei. Le transmit tuturor Sărbători fericite și să fim sănătoși!”
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au folosit în acest ultim meci al turului următoarea formulă de joc: C. Constantin - Biro (Cafadaru), R. Coman, Brânzea (Basma), Buștuc, Rădulescu, Voicu (Mosor), Bej (A. Burlacu), R. Burlacu (Drăghici), Ed. Constantin, Corneanu (Crețu). 
Iată și rezultatele acestei ultime etape:
Avântul Tomșani - Triumf Poiana Câmpina 0-1
CSO Mizil - Progresul Bucov 4-0
Olimpia Cireșanu - CS Scorțeni Bordeni 3-0
Unirea Teleajen - AS Gherghița 0-0
AS Starchiojd - CS Câmpina 1-2
Viitorul Puchenii Mari - CS Blejoi II 1-1
Carpați Sinaia a stat.
La finalul turului, echipele din zona Câmpina ocupă următoarele poziții în clasament: Triumf Poiana Câmpina - locul 1, cu 35 puncte; Sportul Câmpina - locul 8, cu 22 puncte; CS Câmpina - locul locul 11, cu 21 puncte.

4047 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1834 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4722 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

262 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

1423 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.