Drept la replică al Primăriei Câmpina privind... poza cu cutiile

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina ne-a transmis un punct de vedere referitor la articolul nostru Să mai spună cineva că DNA nu a avut de lucru la Primăria Câmpina.... Mai bine spus, la poza care a însoțit articolul, cea cu cutiile pline cu documente, de pe holul Primăriei.

Vă redăm integral, în facsimil, punctul de vedere al Primăriei Câmpina. În câteva cuvinte, ideea este că în acele cutii nu se află documente solicitate de DNA, așa cum am scris noi, ci documentația de la proiectul privind reabilitarea batalului de pe Strada Lacul Peștelui. Și că acele cutii urmau să fie duse la arhivă. Cu alte cuvinte, Primăria Câmpina ne spune că timp de trei ani (proiectul cu batalul s-a finalizat în 2013) toată acea documentația a fost ținută în sediu și că tocmai acum, când au apărut problemele cu DNA, s-a gândit cineva că acele cutii trebuie duse la arhivă. Poate că așa stau lucrurile. Am remarcat, totuși, că doar poza a deranjat, nu și articolul în care sunt menționate documentele solicitate de DNA Primăriei Câmpina, respectiv lista contractelor de achiziții publice și a celor de execuție lucrări din perioada 2013-2016, precum și consumul de carburant pentru mașinile din dotare.

Ei bine, dacă tot suntem la subiectul DNA, avem și o noutate. Săptămâna trecută, la Primărie a mai venit o adresă de la Direcția Națională Anticorupție prin care se solicită, potrivit unor surse judicare, situația angajărilor făcute în administrația locală, în ultima perioadă.

2458 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 19.10.2016 10:04 Fratilor, aici ati gresit si trebuie sa va cereti scuze, asta e clar. Folosind propozitii *mecanice* precum si cunoscutu-i limbaj de lemn v-o spune si primarul inca in functie. O alta greseala este insusi faptul ca ati crezut ca putreziciunea din primaria Campina poate incapea in douasprezece cutii. Pai toate contractele cu Haseganu, Mihart, Palada, Armasu, Chirobocea si cate capuse or mai fi (precum si toate documentele aferente acestora) sa incapa acolo? Cred ca le va trebui un camion. Si vor avea mult de munca se pare. Dar daca ne uitam la starea in care a ajuns orasul cred ca este destul de clar si care va fi rezultatul acestei munci ... Tic-tac, tic-tac....
  • S.M. 27.10.2016 10:45 De ce nu spuneti cu subiect si predicat ca e vorba si de dosarele de concurs pentru sefa de la achizitii publice si responsabilul de la Casa Municipala de Cultura, ca doar stiti lucrurile astea ? Ca asa am ajuns cea mai ''perfomanta'' primarie de municipiu cu angajari din astea pe criterii doar de primar stiute. Nu e abuz in serviciu ca a facut presiuni asupra comisiei de examinare ca la primul examen au iesit oamenii aia din sala ca sa poata scrie candidata ce trebuie ? Pentru Casa de cultura cum au fost respectate conditiile de angajare, cum a fost admis dosarul doamnei in cauza care nu are nicio experienta ? Nu-i nimic, sesizarile facute vor ajunge la un moment dat si pe masa cui trebuie ca asemenea sfidare si bataie de joc nu am mai pomenit !

Actualitate

1590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

2631 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

762 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

333 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.