Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Eveniment (Categoria articolului)

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Evenimentul va începe cu intonarea Imnului de Stat al României de către Livia Pisăliță, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", moment urmat de două alocuțiuni - ale primarului municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu și profesorului de istorie Marcel Vlădescu, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.
Vor urma momente artistice susținute de Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, Grupul vocal-instrumental ”Celesta” de la Colegiul ”Grigorescu”, coordonat de profesoarele Elisabeta Milea și Dana Ștefan, precum și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului. La final, oficialități, invitați și spectatori, cu toții sunt invitați la ”Hora Unirii”, moment care va încheia sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române, de la 24 Ianuarie 1859.

2168 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2976 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.

2025 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Alte stiri recente

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

712 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.