Un pui de urs a fost salvat dintr-o fântână la Șotrile. Două ore s-au chinuit pompierii militari să salveze puiul de urs

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul dimineții de marți, 19 septembrie, la Șotrile, un pui de urs a căzut într-un puț. Au fost solicitați pompierii militare, care au sosit la fața locului cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. De asemenea, perimetrul intervenției a fost asigurat de jandarmi.

A fost coborâtă o scară în fântână și, după aproape două ore de încercări de a-l determina pe puiul de urs să o folosească pentru a se salva, misiunea a avut succes. Puiul de urs s-a întors ciufulit și speriat, dar teafăr, în zona împădurită din apropiere, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

2130 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.

Alte stiri recente

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

1661 vizualizari
04 dec. 2023 12:52

Sistemul de returnare – garanție începe să funcționeze și la Câmpina. Cam ca-n toată țara...

1 comentarii

Din 30 noiembrie 2023, în toată țara ar fi trebuit să intre în vigoare sistemul de returnare – garanție, al cărui principal scop este de a crește reciclarea, de a contribui la protejarea mediului.