Polițiștii câmpineni au prins în ultimele 24 de ore un șofer băut și un altul drogat

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, polițiștii câmpineni au prins doi șoferi în situații care le-au adus dosare penale, unuia pentru comsum de alcool, iar celuilalt pentru că se afla sub influența drogurilor.

Astfel, mai întâi, în jurul irei 7.00, au oprit pentru control, pe Strada Orizontului, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 ani, din Păulești. Întrucât la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.
Apoi, în jurul orei 15.45, pe Bulevardul Carol I, polițiștii au oprit pentru control un alt autoturism condus de un bărbat de 30 ani, din București. Întrucât conducătorul autoturismului prezenta o stare de agitație, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat rezultat pozitiv la o substanță susceptibilă de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.
În ambele cazuri, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, conducătorilor auto le-au fost întocmite dosare penale.

(Foto cu caracter ilustrativ)

1998 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1439 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

1272 vizualizari
29 nov. 2022 08:35

Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

2 comentarii

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).

Alte stiri recente

8049 vizualizari
29 nov. 2022 11:05

Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

1 comentarii

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

685 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.