CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Cod portocaliu de ger şi ninsori. Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a dispus primele măsuri

- Actualitate -

Cod portocaliu de ger şi ninsori. Comandamentul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a dispus primele măsuri

Până la 1 martie, judeţul Prahova este sub incidenţa unui cod portocaliu de ger şi ninsori. La Ploieşti, la sediul Prefecturii Prahova, a avut loc duminică a şedinţă a Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, care a dispus primele măsuri. Iată comunicatul remis presei după această şedinţă, cu precizarea că în privinţa cursurilor şcolare în judeţul Prahova, autorităţile au decis că acestea se vor desfăşura în mod normal.

"Duminică, 25 februarie 2018 s-a desfăşurat, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţul Prahova, şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în vederea analizării măsurilor impuse în condiţiile avertizării meteorologice Cod Portocaliu cu interval de valabilitate 25.02.2018 - 01.03.2018, condusă de doamna prefect Ioana-Mădălina Lupea. La şedinţă au participat domnul Bogdan Andrei Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, doamna Ludmila Sfârloagă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi doamna Teodora Marin, city manager în Primăria Municipiului Ploieşti.
În cadrul şedinţei au fost analizate starea drumurilor naţionale şi judeţene, pregătirea utilajelor şi mijloacelor de intervenţie, stocurile de materiale antiderapante.
A fost operaţionalizat Centrul judeţean de coordonare şi conducere a intervenţiei şi au fost transmise circulare către Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă în vederea instituirii serviciului de permanenţă la sediile primăriilor.
Au fost dispuse măsuri de patrulare, identificare şi transport a persoanelor fără adăpost la centrele de primire stabilite împreună cu autorităţile locale, cât şi de transportare, din timp, a pacienţilor dializaţi şi a femeilor însărcinate care, din cauza fenomenelor meteorologice, riscă să rămână blocaţi în zone izolate, la unităţile sanitare din teritoriu şi internarea acestora la secţiile de specialitate respective.
S-a solicitat amenajarea în localităţile Ciorani şi Mizil-Albeşti a unor centre de primire pentru eventualele persoane blocate în tranzit, cât şi suplimentarea echipelor de intervenţie ale Electrica, cu optimizarea activităţilor de dispecerat ale acesteia.
În municipiul Ploieşti, la cererea prefectului, se vor lua măsuri de alocare în plus a mijloacelor de transport în comun la orele de intrare la cursuri ale elevilor."


25 Feb 2018 13:59 4945 vizualizari


Comentarii


653 vizualizari 28 May 2024 21:29 Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Elsid SA contestă modul în care compania este asociată cu ancheta DNA în cazul Coldea

Consiliul de Administrație al Elsid SA ne-a transmis un comunicat legat de speculațiile care au apărut în presă, în ultima vreme, cu privire la eventuale legături ale acționarului majoritar al societății cu generalii SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, anchetați de DNA.

citeste mai mult
4164 vizualizari 28 May 2024 16:44 Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

În jurul orei 16.30, pe DN1 a avut loc un incident care a dus la blocarea traficului rutier.

citeste mai mult
955 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1692 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV