Motors House Racing Câmpina, debut de excepție în Campionatul Național de Anduranță

Sport (Categoria articolului)

Week-end-ul recent încheiat a avut loc prima etapă din Campionatul Național de Anduranță - Romanian Endurance Series. Clubul câmpinean Motors House Racing a adus la start două echipaje, Adrian Vintilă & Bogdan Ariciu, Team Manager Bogdan Năpăruș - pe un senzațional Golf TCR, și Radu Ariciu & Valentin Crețu, Team Manager - Mihnea Ștefan, pe Ford-ul Focus RS cu care aceștia deja ne-au obișnuit. 

Prima cursă a zilei a fost câștigată de echipajul câmpinean format din Adrian Vintilă & Bogdan Ariciu, luptă care s-a disputat până în tururile finale ale primei manșe de concurs. Echipajul secund, format din Radu Ariciu & Valentin Crețu, a avut de asemenea un start senzațional, pornind de pe poziția a șasea și ajungând la finalul turului 5 pe poziția a treia. Câmpina avea la acel moment două mașini pe podium, scenariul ideal pentru etapa care reprezenta și debutul clubului câmpinean în acest campionat. Din păcate, o mică problema tehnică a intervenit pentru Ford-ul Focus, iar echipajul acestuia a fost nevoit să abandoneze cursa. 
A doua manșă de concurs a adus în prim-plan același Golf TCR, care a plecat de pe poziția a treia, dar a reușit să avanseze până pe prima poziție chiar din primul viraj al circuitului. A fost o luptă foarte stânsă aici între TCR și BMW M4 GT4, cel din urmă terminând pe prima poziție la finalul acestei a doua manșe. 
Astfel, clubul câmpinean a reușit o performanță senzațională reușind să se claseze pe podium la o primă experiență în cel mai titrat campionat de circuit din România. 
Competiția continuă cu etapa a doua, care va avea loc în weekend-ul 13-14 mai, tot pe circuitul MotorPark România, urmând să fie televizată pe Prima Sport 3.

3689 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2826 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1735 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România, la nivel de handbal feminin juvenil, au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

Alte stiri recente

146 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

723 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.