Câmpina are doi noi campioni naţionali! Andreea Lungu şi Marius Vasile au câştigat titlul naţional la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

Astăzi şi mâine, la Oneşti, are loc etapa finală a Campionatului Naţional de Atletism la Aruncări Lungi pentru juniori III şi copii. Atletismul câmpinean a obţinut două titluri naţionale.

Astfel, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a câştigat întrecerea feminină a juniorilor III la aruncarea discului, cu o aruncare de 40,54m, în vreme ce Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a câştigat întrecerea similară masculină, cu o aruncare de 52,72m. Ambii sportivi sunt legitimaţi la CSS Constantin Istrati Câmpina, club coordonat de prof. Nicolae Pavel. Este un succes deosebit al şcolii câmpinene de aruncări lungi în atletism, un succes care vine să confirme valoarea sportivilor şi antrenorilor câmpineni, recunoscuţi peste tot în România.

5602 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicu Pavel 26.03.2016 16:51 Multumim din nou , Sandu pentru profesionalismul cu care promovezi atletismul campinean si sportul in general.Ne esti un sprijin de nadejde, pe drumul deloc usor al performantei sportive!
  • Ion Dandoaselea 28.03.2016 13:56 Felicitari in primul rand sportivilor. Sunt niste rezultate mari, obtinute cu multe sacrificii si ore de truda. Felicitari de asemenea si antrenorilor pentru munca de cautare a talentelor, pentru rezultatele obtinute si ....pentru modestie. Bravo CSS C.Istrati !!! Multumim si gazetarului pentru prompta informare si popularizare.

Sport

106 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

178 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.

Alte stiri recente

702 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

408 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.