Recital Emeric Imre și o frumoasă surpriză locală, la Salonul literar ”Geo Bogza” de la Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Emeric Imre a fost surpriza frumoasă oferită de Casa de Cultură din Câmpina tuturor celor care au participat la Salonul literar ”Geo Bogza”.

Cunoscutul interpret clujean Emeric Imre a dat un adevărat recital, foarte apreciat de toți cei prezenți. Fost component al cunoscutului Cenaclu ”Flacăra”, Emeric Imre a cântat atât creații proprii, cât și melodii foarte cunoscute pe versurile lui Nichita Stănescu și Adrian Păunescu. În plus, cu umor a povestit mai multe întâmplări din perioada Cenaclului, astfel că timpul a trecut pe nesimțite.
La final, o frumoasă surpriză pentru câmpineni - elevul Mihail Mihalache, clasa a XII-a la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, dar și membru al Ansamblului vocal-instrumental ”Celesta”, de la aceeași instituție de învățământ, a cântat chiar la chitara lui Emeric Imre o creație proprie - ”Ploaia”. Tânărul câmpinean l-a susprins pe invitatul de onoare al Salonului literar cu vocea sa curată și cu interpretarea fără cusur a propriei creații, acesta îndemnându-l să se axeze pe muzica folk și să participe la festivaluri.
Salonul literar ”Geo Bogza”, care s-a desfășurat la Casa de Cultură din Câmpina, a inclus și un maraton poetic. Coordonat de poetul Florin Dochia și directorul Casei de Cultură, Alexandra Toma, maratonul i-a adus în aceeași sală pe poeții Florin Ciocea, Mariana Cîlț, Evelyne Maria Croitoru, Călin Dengel, Livia Dimulescu, Maria Dobrescu, Anda Mihaela Miroiu, Ramona Muller, Maria Nicolai, Coca Popescu, Codruț Radi, Cezara Răducu, Mircea Teculescu, Bianca Trandafir, Diana Trandafir, Carmen Secere, Daniela Șontică, Ștefan Alexandru Sașa.

3927 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3275 vizualizari
27 nov. 2023 18:03

La Câmpina, Ziua Națională a României va fi sărbătorită printr-un ceremonial militar și religios

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, va fi sărbătorită la Câmpina printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc începând cu ora 13.30, în Parcul Trandafirilor, la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire a României.

3509 vizualizari
26 nov. 2023 17:45

Târg de Crăciun la Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

3 comentarii

Dezamăgirea de a nu avea nici anul acesta un târg de Crăciun la Câmpina, organizat de municipalitate pentru bucuria celor mici și celor mari, este estompată, iată, de inițiativa conducerii Muzeului Memorial "B.P. Hasdeu" de a organiza un astfel de târg chiar în grădina Castelului, în primele trei week-end-uri din luna decembrie. Este primul târg de Crăciun de la Castelul Hasdeu și va reuni artizani din zona Câmpinei și din alte localități din județul Prahova.

Alte stiri recente

298 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1176 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.