Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Viitorul Puchenii Mari 2-1. O victorie muncită

Sport (Categoria articolului)

Liderul Superligii B Prahova părea a avea un meci foarte ușor, pe teren propriu, în cadrul etapei a 21-a, în care primea vizita formației Viitorul Puchenii Mari. Așa cum se întâmplă adesea, acestea sunt cele mai grele meciuri... Așa a pățit și Triumf Poiana Câmpina, care s-a impus la limită, 2-1.

Chiar și conducătorii formației poienare recunoșteau cu fair-play la finalul partidei că jocul lor a fost unul modest. Cu toate acestea, ”dubla” lui Alexe a adus cele trei puncte în vistieria liderului, care își consolidează astfel poziția. Mai mult, poienarii au ratat pe finalul jocului șansa de a se desprinde, Burchi ratând o lovitură de pedeapsă, acordată de arbitrul Andrei Sotir.
Antrenorii Valentin Bunea și Alin Postolache au trimis în teren următorul ”11”: Pop - G. Dumitru, G. Radu, Baltag, Țurlea, Burchi, Pantilimonescu, Alexe, Dumitrache, Stan, Negreanu. Au mai jucat: Vintilă, D. Marin, Bunea.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va întâlni în deplasare formația Petrolul Ologeni.
Iată rezultatele acestei etape:
Carpați Sinaia - CSO Mizil 0-0
Avântul Tomșani - Olimpia Cireșanu 2-2
Știința Albești - CS Câmpina 1-3
Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-2
CS Blejoi II - Progresul Bucov 3-0
CS Scorțeni Bordeni - AS Starchiojd 2-0
Brădetul Ștefești - Petrolul Ologeni 5-3
AS Gherghița a stat.
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 1, 44 puncte; CS Câmpina - locul 4, 33 puncte; Sportul Câmpina - locul 10, 28 puncte.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2413 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

133 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

482 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: