Grădinița nr. 5 din Câmpina va avea teren de sport multifuncțional, cu suprafață acrilică și nocturnă. Valoarea investiției depășește 200.000 lei

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina a finalizat procedura de achiziție publică pentru lucrarea de amenajare a terenului de sport de la Grădinița nr. 5, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în Cartierul Slobozia. Nu va fi un teren oarecare, ci unul multifuncțional (pentru baschet, handbal și minifotbal), în suprafață de 42m x 22m, cu suprafață acrilică și cu sistem de iluminare pe timpul nopții. Valoarea investiției este de 201.307 lei fără TVA, deci aproximativ 45.000 euro cu tot cu TVA. Lucrarea va fi executată de firma Gebo Construct SRL.

După cum reiese din documentația aferentă investiției, terenul va fi împrejmuit, va avea o instalație nocturnă de iluminat - formată din opt stâlpi prevăzuți cu lămpi tip proiectoare, va avea o suprafață acrilică, de culoare roșie, care se va monta pentru un strat de beton armat. Accesul la teren se va realiza direct din Bulevardul Bălcescu, pe o alee care va fi amenajată și luminată corespunzător. De asemenea, la intrarea pe teren va exista o cișmea cu apă potabilă, iar în vecinătatea terenului vor fi amplasate bănci și coșuri de gunoi. Nu scrie nicăieri dacă această investiție este realizată doar pentru Grădinița nr. 5 sau dacă de ea vor putea beneficia toți copiii și tinerii din Cartierul Slobozia (și nu numai). Normal ar fi, credem noi, ca terenul de sport să fie pentru întreaga comunitate și oricine să poată veni aici să joace handbal, baschet sau minifotbal. Așa s-ar justifica și instalația de nocturnă, precum și celelalte dotări incluse în proiect. Logic așa ar fi, chiar dacă acest lucru nu ste menționat nicăieri. Poate că, după finalizarea investiției, administrația locală va clarifica această problemă.

4080 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lazu 05.09.2018 22:04 Si va fi folosit de cine?

Actualitate

609 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

820 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

556 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

544 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.