Directori noi la Colegiul Tehnic Forestier din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Prin dispoziție a Inspectoratului Școlar Județean Prahova, din 9 ianuarie 2017, Colegiul Tehnic Forestier din Câmpina are o nouă conducere. În funcția de director a fost numită Daniela Popescu, profesor de specialități economice (contabilitate), iar în funcția de director adjunct - Niculaie Meleacă, profesor de religie.

După cum probabil știți, la finalul anului trecut a avut loc concurs pentru ocuparea posturilor de director și director adjunct la toate unitățile de învățământ nu doar din Câmpina, ci din toată țara. Un concurs destul de controversat, organizat din ordinul Ministerului Educației. Directorul din ultimii 20 de ani ai Colegiului Tehnic Forestier, Gheorghe Râncu, nu a promovat acest concurs și, prin urmare, Inspectoratul Școlar Județean a numit o nouă conducere la liceul câmpinean.
Au fost desemnate persoane noi în funcțiile de director și director adjunct, deși noul ministru al Educației, Pavel Năstase, a emis un ordin conform căruia foștii directori pot fi numiți în continuare în funcție chiar dacă nu au promovat concursul sau nu au participat la concurs. Noi directori de la Forestier vor ocupa aceste funcții până în vară, când se va organiza un nou concurs.

7314 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Emil Racibit 12.01.2017 21:17 Ce s-a intamplat cu domnul Serban Vali care era director adjunct? Pe ce criterii au fost pusi acestia pe functiile de director? Cine ii recomanda?
  • Mada 12.01.2017 21:36 Ma bucur pentru d. Meleaca, este un om minunat si merita. Bravo!

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.