Trei bărbați mascați au atacat un microbuz al firmei Ave Diana, în care se aflau șoferul și șase pasageri

Eveniment (Categoria articolului)

UPDATE 1 - Surse din cadrul Poliției Municipale Câmpina ne-au declarat că atacatorii au fost identificați.

Microbuzul circula pe traseul Azuga - Ploiești. A fost atacat de trei bărbați mascați, înarmați cu bâte, în momentul în care a oprit în stația de la Turnătorie, din Câmpina. S-a întâmplat în această seară, în jurul orei 17.30. Atacatorii au blocat microbuzul, au lovit cu pumnii, picioarele și bâtele în autovehicul, apoi au spart geamurile portierelor. Au încercat să-l tragă afară din microbuz pe șofer, dar nu au reușit. L-au lovit în mașină și au luat cheile din contact. Apoi au fugit. În microbuz se aflau șapte persoane - șoferul și șase pasageri. Ei au sunat la 112 pentru a alerta forțele de ordine. În prezent, polițiștii îi caută pe cei trei bărbați care au atacat microbuzul. Șoferul le-a declarat polițiștilor că l-a recunoscut pe unul dintre atacatori ca fiind un prieten al unui șofer de la o altă firmă de transport persoane din Câmpina. Între șoferul bătut în această seară și șoferul de la firma concurentă există un conflict mai vechi, care ar fi generat situația incredibilă din această seară. Vom reveni.
(Sursă foto - RomaniaTV.net)

15405 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tronaru 14.12.2015 11:35 Infractionalitate mare in cartierul Turnatorie.Numai tineret teribilist gata sa te omoare pt ceva lei ps:Politia Locala sigur era la datorie(in birou)
  • Simona 14.12.2015 16:40 Niste gainari cu pretentii de mafioti!

Eveniment

672 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. 

4122 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

Alte stiri recente

201 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

3227 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?