Amical, la Câmpina. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc un meci amical de fotbal între Tricolorul Breaza și formația din Liga a III-a, CSO Plopeni.

Plopenarii au deschis repede scorul, în minutul 7, prin Cătălin Vlad, care a transformat un penalty scos de Ciobanu, brezenii restabilind egalitatea prin Negotei, în minutul 62, cu un voleu de la 16 metri fără speranțe pentru portarul advers.
Antrenorii Costin Plăvache și Laurențiu Urdea au trimis în teren pentru Tricolorul Breaza pe: Neacșu - Petrescu, O. Gheorghe, Burlacu, Mușea, Roșu, Duricu, Popa, Cătană, Dogaru, Negotei. Au mai evoluat: Barbu, Negreanu - Burlacu, Dumitru, Ștefănoiu, Dumitrache, Ioniță, Tone, Nedelcu, Stoica, Stănică.
La finalul săptămânii viitoare, într-un nou meci amical, la București, Tricolorul Breaza va întâlni pe CS FC Dinamo, liderul Ligii a 4-a bucureștene.

(Sursa foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

1721 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.

Alte stiri recente

1893 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

2964 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.