Târg caritabil de Crăciun la Grădinița nr.9 din Câmpina - "Împreună pentru Sofia!"

Social (Categoria articolului)

La Grădinița nr. 9 din municipiul Câmpina (Strada Rahovei) va avea loc marți, 13 decembrie 2022, de la ora 15.00, un târg caritabil de Crăciun. O acțiune pentru pregătirea căreia toți cei implicați - copii, părinți, cadre didactice - au pus foarte mult suflet. Fondurile care se vor strânge în urma acestui târg vor fi pentru Sofia Maria Gurgu, fetița de 2 ani cu multe probleme de sănătate și a cărei viață depinde de efectuarea unor operații. Mergeți la Grădinița nr. 9, cumpărați produsele realizate de copii și astfel o veți ajuta pe Sofia în lupta ei pentru viață!

Sofia a venit pe lume la 15 decembrie 2020 și încă de la început viața ei chiar a fost o luptă. S-a născut cu foarte multe malformații, printre care imperforația anală (absența deschiderii normale a anusului la exterior), absența colecistului, uter dublu și două vaginuri. Ca și când n-ar fi fost suficient, micuța a fost diagnosticată și cu Sindromul Phelan Mcdermind, o afecțiune extrem de rară, care provoacă slăbiciune musculară, control slab al capului, vorbire întârziată și defecte la inimă și rinichi. Sofia a început, așadar, viața cu mari greutăți, a fost aruncată fără milă într-o bătălie nedreaptă. Mică și lipsită de putere, fetița se străduiește să reziste zi după zi, să învingă soarta și să trăiască. A trecut deja prin mai multe operații, atât în România, cât și în Turcia, familia ei a făcut eforturi incredibile până acum și face în continuare. Dar acești oameni extraordinari au nevoie de sprijinul noastru, al tuturor, costurile operațiilor fiind foarte mari.
Haideți să fim alături de Sofia! Să-i sărbătorim cei doi anișori de viață printr-un sprijin real!

Dacă doriți să o ajutați pe Sofia, dar nu puteți ajunge la Târgul caritabil de la Grădinița nr. 9, iată cum o puteți face:
Raiffeisen Bank - titular: GURGU ANDREEA (mama Sofiei)
Cont IBAN LEI: RO90RZBR0000060022891064
Cont IBAN EURO: RO95RZBR0000060022891071
REVOLUT: 0721669177

2567 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2307 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2278 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.