Primăria Câmpina anunță că este posibil ca furnizarea apei să fie sistată și miercuri, 19 octombrie

Actualitate (Categoria articolului)

O mare parte a municipiului Câmpina nu a avut apă potabilă astăzi, ca urmare a lucrărilor de cuplare a conductei noi de distribuție din Bulevardul Bălcescu cu conductele din străzile Câmpului, Mioriței și Clopoței. Ei bine, potrivit comunicatului remis de Primărie, este posibil ca furnizarea apei să fie sistată și mâine (miercuri, 19 octombrie), tot din cauza realizării unor lucrări de cuplare.

Vă prezentăm în continuare comunicatul Primăriei Câmpina:
''În legătură cu lucrarea de reabilitare conductă de aducţiune, conductă de transport şi reţele de distribuţie apă potabilă în municipiul Câmpina, executantul S.C. Fluid Development S.R.L. informează că în data de 19.10.2016 va începe realizarea legăturilor finale ale branşamentelor pe Bulevardul Nicolae Bălcescu şi Calea Doftanei. În acest sens, vă comunicăm că este posibilă sistarea furnizării apei potabile pe parcursul acestor intervenţii care au scopul de a îmbunătăţi serviciile existente. Cerem scuze locuitorilor din zonele potenţial afectate pentru disconfortul şi inconvenientele survenite''.

Nu știm cum vine treaba asta cu ''este posibil'' și nici care ar fi zonele din municipiu afectate de posibila oprire a apei. V-am redat integral comunicatul Primăriei Câmpina, instituție la care vă rugăm să vă adresați pentru eventuale lămuriri.

4531 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

2631 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

762 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

333 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.