Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

Sport (Categoria articolului)

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a câștigat medalia de aur în proba de aruncarea discului, cu 52,31m, record îmbunătățit, și pentru al treilea an consecutiv a primit trofeul "Lia Manoliu", acordat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Cu această performanță, Andreea Lungu și-a reconfirmat baremul pentru Campionatele Europenele sub 23 ani, care vor avea loc în Finlanda.
De asemenea, tot o medalie de aur a obținut și Ioana Baciu (fostă Plăvan), antrenată de Nicolae Pavel, în proba de aruncarea suliței, cu 49,96m. Cele două sportive - Andreea Lungu și Ioana Baciu - vor reprezenta România la Cupa Europei, din Polonia, competiție de prestigiu, care va avea loc la finalul acesteui luni.
Medalie de bronz a obținut și Marius Vasile, la aruncarea greutății, cu 15,42m. De asemenea, alți sportivi câmpineni au avut rezultate foarte bune, în imediata apropiere a podiumului: Carol Banu - locul 4, la aruncarea discului, cu 38,64m, și Ștefan Gagiu - locul 6, la săritura în lungime, cu 6,93m.
Sunt performanțe remarcabile, pentru care sportivii și antrenorii lor merită toate felicitările!

2172 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

808 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1883 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

104 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.