CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

- Sport -

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a câștigat medalia de aur în proba de aruncarea discului, cu 52,31m, record îmbunătățit, și pentru al treilea an consecutiv a primit trofeul "Lia Manoliu", acordat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Cu această performanță, Andreea Lungu și-a reconfirmat baremul pentru Campionatele Europenele sub 23 ani, care vor avea loc în Finlanda.
De asemenea, tot o medalie de aur a obținut și Ioana Baciu (fostă Plăvan), antrenată de Nicolae Pavel, în proba de aruncarea suliței, cu 49,96m. Cele două sportive - Andreea Lungu și Ioana Baciu - vor reprezenta România la Cupa Europei, din Polonia, competiție de prestigiu, care va avea loc la finalul acesteui luni.
Medalie de bronz a obținut și Marius Vasile, la aruncarea greutății, cu 15,42m. De asemenea, alți sportivi câmpineni au avut rezultate foarte bune, în imediata apropiere a podiumului: Carol Banu - locul 4, la aruncarea discului, cu 38,64m, și Ștefan Gagiu - locul 6, la săritura în lungime, cu 6,93m.
Sunt performanțe remarcabile, pentru care sportivii și antrenorii lor merită toate felicitările!


05 Jun 2023 08:21 2510 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
399 vizualizari 21 May 2024 07:06 Liga A Prahova, etapa a 31-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Programul și delegările

Asociația Județeană de Fotbal Prahova a programat jocurile etapei a 31-a din Liga A în zi de mare sărbătoare creștină - Sf. Constantin și Elena. Adică, marți, 21 mai, de la ora 18.00. Iată programul complet și delegările:

citeste mai mult
1060 vizualizari 19 May 2024 20:11 Două valoroase medalii pentru atletismul câmpinean la Internaționalele României de la Craiova

Două valoroase medalii pentru atletismul câmpinean la Internaționalele României de la Craiova

La Craiova, pe arena care poartă numele lui Nicolae Mărășescu, a avut loc sâmbătă și duminică o importantă competiție de atletism - Campionatele Internaționale ale României, la startul căroa s-au aflat și câțiva sportivi câmpineni.

citeste mai mult
1401 vizualizari 19 May 2024 13:31 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Sportul Câmpina - CS Șotrile 1-0

Un meci de luptă ar fi sinteza partidei dintre Sportul Câmpina și CS Șotrile, care a avut loc duminică dimineață în cadrul Seriei Nord a Superligii B1 Prahova.

citeste mai mult
2617 vizualizari 19 May 2024 13:22 Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Runda cu numărul 30 din Liga A Prahova a început sâmbătă dimineață și s-a încheiat duminică.  Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV