Andreea Lungu, de la CSS ”Istrati” Câmpina, dublă campioană națională la disc, la seniori și tineret, cu nou record național și barem de Mondiale

Sport (Categoria articolului)

La București, se desfășoară vineri și sâmbătă Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru seniori, tineret și juniori I. Prima zi a competiției a adus o mare bucurie clubului câmpinean CSS ”Constantin Istrati”, coordonat de prof. Mihaela Marin. Atleta Andreea Lungu a devenit dublă campioană a României la seniori și tineret în proba de aruncarea discului cu un nou record personal, dar și cu îndeplinirea baremului pentru Campionatul Mondial care va avea loc în Kenya.

Elevă a antrenoarei Mihaela Marin, Andreea Lungu a reușit să câștige proba de aruncarea discului cu 51,09 m. De asemenea, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a reușit să-și depășească cea mai bună performanță de până acum în întrecererea masculină de aruncarea discului, 50,25 m, cu care s-a clasat pe locul al doilea în ierarhia la tineret.
Sâmbătă, în întrecerile rezervate categoriei de vârstă juniori I, clubul câmpinean va avea în competiție șapte sportivi, la care se adaugă alți doi sportivi prezenți în Campionatul Național de Probe Combinate. 
De asemenea, tot la Campionatul Național de Aruncări Lungi, o fostă componentă a clubului câmpinean, pentru care nu s-a găsit nicio soluție să reprezinte în continuare localitatea noastră, Ioana Plăvan, legitimată acum la SCM Buzău și antrenată în continuare de Nicolae Pavel, a câștigat detașat întrecerea de aruncarea suliței, cu 47,96 m devenind campioana României în această probă.

3163 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2062 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.