Biroul de conducere al PNL Câmpina a fost dizolvat. Subprefectul Alexandru Vane, președinte interimar

Politică (Categoria articolului)

Biroul Politic Județean (BPJ) al PNL Prahova, întrunit miercuri seară, a decis dizolvarea Biroului de Conducere al Organizației Municipale Câmpina și numirea subprefectului Alexandru Vane ca președinte interimar al PNL Câmpina.

Până în momentul de față nu există un comunicat oficial al conducerii PNL Prahova prin care să se menționeze motivele acestei decizii. Potrivit unor surse din partid, măsura a fost luată pentru îndepărtarea lui Marian Nistor de la conducerea PNL Câmpina (despre care se spune că este mult prea apropiat de PSD) și preluarea funcției de președinte de către o persoană apropiată conducerii județene a PNL și care să susțină proiectele primarului Alin Moldoveanu.
Vă reamintim faptul că Marian Nistor a devenit președintele PNL Câmpina în urma alegerilor interne din vara anului trecut, atunci când a fost ales și noul Birou de Conducere al organizației locale. Despre o colaborare a PNL Câmpina cu Organizația Județeană nu se poate vorbi, dacă ne gândim doar la faptul că unele dintre deciziile luate la Câmpina nu au fost susținute de BPJ și dăm aici exemplul excluderii din partid a consilierului local Florin Marcu. Conducerea PNL Câmpina l-a exclus din partid, dar decizia nu a putut fi pusă în practică pentru că nu a fost acceptată de conducerea județeană.
Vom reveni. 

2109 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 10.11.2022 08:57 "Potrivit unor surse din partid, măsura a fost luată pentru îndepărtarea lui Marian Nistor de la conducerea PNL Câmpina (despre care se spune că este mult prea apropiat de PSD) și preluarea funcției de președinte de către o persoană apropiată conducerii județene a PNL și care să susțină proiectele primarului Alin Moldoveanu". Asta numesc eu jurnalism: sa scrieti cum este situatia. Chiar daca e pe surse, toata lumea stie ca asta e situatia in realitate. DA, asta se vrea: indepartarea oricui pentru a trece puz-ul si a-si insusi ei milioanele de euro. Astia nu se vor opri pana nu ne scot pe toti din oras ca sa-si ia banutii.
  • diss 10.11.2022 11:06 Nicio pierdere, pnl este de fapt un psd( pcr) mai mic.Toti politicienii sunt o apă și un pământ iar împreună au făcut din România cea mai săracă și coruptă țară din UE! Restul e cancan!
  • Dincă George 10.11.2022 11:21 Insistența cu care Moldoveanu și echipa de la Ploiești elimină concurența nu poate decât să întărească ideea că interesele lor de grup sunt foarte mari.
  • Mario 10.11.2022 11:40 Domnul VANE a fost promovat de la soferul ............. la sef de partid???? Te misti bine baiatul lui mamica...- consilier USR. bine ca mai intelegem si noi niste chestii

Politică

1749 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1848 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

125 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie 2023, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

109 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.