Accident în Câmpina, la intersecţia străzilor Cuza şi Tudor Vladimirescu

Actualitate (Categoria articolului)

Este o intersecţie dificilă, cu vizibilitate scăzută în special din cauza maşinilor parcate în imediata apropiere a intersecţiei de locatarii blocurilor din jur. Duminică, 18 decembrie, în jurul orei 13.15, aici a avut loc un nou accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Municipal.

Cauza cea mai probabilă a producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate, în condiţiile în care ambii conducători auto susţin că nu aveau viteză mare. Maşinile implicate în accident sunt un Ford, de culoare albă, inscripţionat cu numele unei companii de telefonie, şi un Matiz, de culoare roşie, evident, mult mai şifonat în urma impactului. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii acestui accident. Iar autorităţile locale poate că ar trebui să ia serios în discuţie semaforizarea acestei intersecţii, pentru ca astfel de accidente să fie evitate pe viitor.

9163 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Monica Clinciu 18.12.2016 14:39 Ma intreb cate alte accidente mai trebuie sa se intample la intersectia asta ca sa vada politia rutiera ca masinile se parcheaza neregulamentar in intersectie! Acum exista si semn de stationarea interzisa si tot nu il ia nimeni in seama! Oare Regulamnetul de circulatie se pune in aplicare de Politia rutiera doar daca le pici tu direct in mana? Doar asa te vad si il aplica? Fara sa faca ei nici cel mai mic efort? Sau se aplica tuturor si in orice loc se parcheaza neregulamentar? Poate mai iese politia rutiera si din birouri sau mai coboara si din masini!
  • Mihai 19.12.2016 11:00 Sa puna mana politia si primaria sa faca parcari in spatele blocului si sa puna semne cu interzisa oprirea si stationarea acolo.Acolo tot timpul sunt masini parcate pe ambele parti de la blocurile cu 10 pana in fostul Lenin iar pur si simplu se circula pe jumatate.
  • Solomon Ancuța 19.12.2016 15:47 Trebuie neapărat făcut ceva cu această intersecție. În fața blocului de pe strada Cuza sunt mereu parcate mașini, iar dacă vii de pe T. Vladimirescu, nu ai deloc vizibilitate. Ajungi în mijlocul străzii Cuza și abia atunci vezi că vine altă mașină, de cele mai multe ori în viteză. Cum e posibil, după câte accidente au avut loc aici, să nu se ia nicio măsură? Să fii nevoit să intri în intersecție ''la risc''? Până la urmă, nici cei care își parchează mașinile în fața blocului nu au vină, întrucât nu au unde în altă parte. Parcarea blocului are locuri insuficiente.
  • anghel marian daniel 19.12.2016 18:23 avem legi dar nu sunt respectate si APLICATE sanctiuni celor ce nu le respecta , vinovati ? noi toti !!
  • Buzatoiu Gabriela 19.12.2016 18:59 Toată Strada Al Cuza este o stradă fără vizibilitate , trotuarele pe post de parcare Faceți sens unic să nu mai treacă maxi taxi spre Autogara.

Actualitate

1568 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2474 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1042 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1059 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.