Accident în Câmpina, la intersecţia străzilor Cuza şi Tudor Vladimirescu

Actualitate (Categoria articolului)

Este o intersecţie dificilă, cu vizibilitate scăzută în special din cauza maşinilor parcate în imediata apropiere a intersecţiei de locatarii blocurilor din jur. Duminică, 18 decembrie, în jurul orei 13.15, aici a avut loc un nou accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Municipal.

Cauza cea mai probabilă a producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate, în condiţiile în care ambii conducători auto susţin că nu aveau viteză mare. Maşinile implicate în accident sunt un Ford, de culoare albă, inscripţionat cu numele unei companii de telefonie, şi un Matiz, de culoare roşie, evident, mult mai şifonat în urma impactului. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii acestui accident. Iar autorităţile locale poate că ar trebui să ia serios în discuţie semaforizarea acestei intersecţii, pentru ca astfel de accidente să fie evitate pe viitor.

9277 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Monica Clinciu 18.12.2016 14:39 Ma intreb cate alte accidente mai trebuie sa se intample la intersectia asta ca sa vada politia rutiera ca masinile se parcheaza neregulamentar in intersectie! Acum exista si semn de stationarea interzisa si tot nu il ia nimeni in seama! Oare Regulamnetul de circulatie se pune in aplicare de Politia rutiera doar daca le pici tu direct in mana? Doar asa te vad si il aplica? Fara sa faca ei nici cel mai mic efort? Sau se aplica tuturor si in orice loc se parcheaza neregulamentar? Poate mai iese politia rutiera si din birouri sau mai coboara si din masini!
  • Mihai 19.12.2016 11:00 Sa puna mana politia si primaria sa faca parcari in spatele blocului si sa puna semne cu interzisa oprirea si stationarea acolo.Acolo tot timpul sunt masini parcate pe ambele parti de la blocurile cu 10 pana in fostul Lenin iar pur si simplu se circula pe jumatate.
  • Solomon Ancuța 19.12.2016 15:47 Trebuie neapărat făcut ceva cu această intersecție. În fața blocului de pe strada Cuza sunt mereu parcate mașini, iar dacă vii de pe T. Vladimirescu, nu ai deloc vizibilitate. Ajungi în mijlocul străzii Cuza și abia atunci vezi că vine altă mașină, de cele mai multe ori în viteză. Cum e posibil, după câte accidente au avut loc aici, să nu se ia nicio măsură? Să fii nevoit să intri în intersecție ''la risc''? Până la urmă, nici cei care își parchează mașinile în fața blocului nu au vină, întrucât nu au unde în altă parte. Parcarea blocului are locuri insuficiente.
  • anghel marian daniel 19.12.2016 18:23 avem legi dar nu sunt respectate si APLICATE sanctiuni celor ce nu le respecta , vinovati ? noi toti !!
  • Buzatoiu Gabriela 19.12.2016 18:59 Toată Strada Al Cuza este o stradă fără vizibilitate , trotuarele pe post de parcare Faceți sens unic să nu mai treacă maxi taxi spre Autogara.

Actualitate

386 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

543 vizualizari
02 dec. 2023 19:42

Garda de Mediu, APM și Apele Române, sesizate în urma articolului nostru privind dezastrul ecologic de pe râul Doftana

2 comentarii

În baza unor informații și fotografii transmise de cititori ai Câmpinatv.ro, am scris recent despre dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana, unde tone de deșeuri rezultate din decopertarea unor străzi au fost descărcate din mai multe basculate. Au fost aduse aici, pe albia râului Doftana, criblură, pietriș, bolovani, resturi de asfalt care ar putea conține substanțe periculoase pentru mediu. În urma articolului nostru, au fost sesizate instituțiile cu atribuții în domeniul protecției mediului.

Alte stiri recente

380 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

347 vizualizari
03 dec. 2023 06:48

Pe 18 decembrie 2023, la Câmpina are loc Gala ”Arte pentru viitor”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Părinților de la Colegiul "Grigorescu"

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează luni, 18 decembrie 2023, cu începere de la ora 18.00, un eveniment caritabil intitulat Gala ”Arte pentru viitor”.