S-au finalizat lucrările de reabilitare a trotuarelor de pe Strada C. Istrati și a aleii care face legătura cu Rahovei

Actualitate (Categoria articolului)

Zilele trecute, în municipiul Câmpina a avut loc recepția tehnică a lucrării de reabilitare a trotuarelor de pe Strada Constantin Istrati din Cartierul Câmpinița, precum și a aleii care face legătura între Constantin Istrati și Rahovei. Lucrările au fost executate de Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina, banii alocați, în jur de 20.000 lei, fiind folosiți pentru achiziționarea materialelor necesare.

"Reabilitarea trotuarelor s-a făcut, după cum știți, la solicitarea locuitorilor de pe Strada Constantin Istrati. Aici situația era destul de neplăcută. Au fost reparate trotuarele de pe partea dreaptă, de la intersecția cu Bulevardul Carol I până la Aleea Gornistului, și au fost realizate trotuare pe partea stângă, pentru că nu existau deloc. De asemenea, am reabilitat și aleea dintre străzile Istrati și Rahovei. Practic, în această zonă am reușit să rezolvăm două probleme importante. Mai întâi, repararea scărilor și balustradelor de pe Aleea Gornistului, iar acum am finalizat reabilitarea trotuarelor de pe Strada Constantin Istrati", ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi.

3186 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

1606 vizualizari
02 iun. 2023 20:34

Două intervenții dificile ale salvamontiștilor în Bucegi. A fost nevoie și de elicopter

Salvamontiștii prahoveni au avut în cursul zilei de vineri, 2 iunie, solicitări pentru două intervenții dificile.

Alte stiri recente

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.