CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Zona Câmpina trebuie să aibă o echipă de fotbal în Liga a treia, dar nu în orice condiții”

- Politică -

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Zona Câmpina trebuie să aibă o echipă de fotbal în Liga a treia, dar nu în orice condiții”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Prezentându-se ca ”alternativa”, Cosmin Raț ne-a vorbit despre ceea ce va trebui să însemne sportul în mandatul său de primar.

”Sportul este, alături de sănătate și învățământ, componenta principală a dezvoltării unei societăți - a spus Cosmin Raț - și prin urmare trebuie susținut în mod deosebit. Principalele probleme ale sportului câmpinean sunt implicarea directă a clasei politice (iar primul pas pentru scoaterea politicului din sport a fost făcut când am promovat modificarea structurii Comitetului Director la C.S. Câmpina) și lipsa acută a investițiilor (directe sau indirecte) private. În privința proiectului de modificare a Comitetului Director al CSC, eu consider că aceste proiect își va fi atins scopul în mod real atunci când vom avea cel puțin câte un sponsor pentru fiecare ramură sportivă și cel puțin un fost sau actual sportiv cu rezultate recunoscute pe plan național și/ sau internațional. Consider că parteneriatele publice private în diverse proporții, în funcție de ramura sportivă respectivă (de exemplu, fotbalul și motociclismul, sporturi ce își pot obține o mare parte din finanțare cu un management adecvat vremurilor actuale, ar trebui sa aibă finanțarea privată mai mare, iar noi să susținem mai ales din punct de vedere logistic). Celelalte sporturi care pot avea succes ca înotul, atletismul, handbalul, baschetul etc trebuie să fie susținute mai puternic din punct de vedere financiar, mai ales la nivelul copiilor și juniorilor. Avem clar dovada (prin rezultatele obținute pe echipe și individual) prin cluburile private, școlare și cel al orașului a faptului că zona noastră are antrenori de valoare și poate produce sportivi de mare valoare. De aceea trebuie să ne schimbăm strategia și să aplicăm un tratament corect pe toți. Va trebui să existe o strategie clară, unanim acceptată, să știm ce ne dorim de la sportul câmpinean pe termen scurt, mediu și lung. Personal, cred că se impune să avem o echipă de fotbal, dar nu a orașului, ci a întregii zone, o echipă care să ajungă la nivelul Ligii a treia, dar nu în orice condiții. Adică, e normal să avem o astfel de echipă, cu condiția ca finanțarea publică să fie însoțită consistent de una privată. Iar aceasta să aibă, pe lângă scopul direct de reprezentare, și scopul de formare a tinerilor și de încurajare a talentelor locale. Fără a atrage sponsorizări, cel puțin la nivelul investiției administrației, nu cred că ar fi fair-play”.


21 Apr 2024 16:26 1658 vizualizari


Comentarii


  • 22.04.2024 11:45 Cătălin Nu găsesc normal ca primaria să finanțeze sportul profesionist. Mai simplu ar fi să se permită accesul gratuit copiilor pe terenurile de sport și în săli. Ar fi simplu să faci o platformă pe care să se inscrie copii, și chiar adulții si să primească acces gratuit la salile de sport si pe terenuri.
784 vizualizari 27 May 2024 19:43 Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina, Daniel Ioniță, a făcut o serie de afirmații privind argumentele pentru candidatura sa la cea mai importantă funcție din administrația cânmpineană.

citeste mai mult
1524 vizualizari 26 May 2024 21:03 Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, dar și la Consiliul Local, la alegerile locale din 9 iunie 2024, Cosmin Raț, ne-a transmis următoarea scrisoare deschisă, care este de interes atât pentru restul clasei politice, cât și pentru întreaga populație cu drept de vot.

citeste mai mult
2920 vizualizari 26 May 2024 13:20 Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Eveniment mare sâmbătă dimineață, la Bănești, în satul Urleta, acolo unde lângă Școala Gimnazială din localitate a fost inaugurată o sală de sport.

citeste mai mult
789 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV