Partidul primarului Horia Tiseanu, singura formațiune politică din Câmpina cu datorii la bugetul local

Actualitate (Categoria articolului)

Vă vine sau nu să credeți, dar aceasta este realitatea. PNL, partid al cărui președinte este, la nivel local, primarul Horia Tiseanu, are datorii la bugetul municipiului. Mai exact, are restanțe la plata chiriei pentru sediul din Strada Mărășești.

Pentru aceste restanțe, de ordinul a câtorva zeci de milioane de lei vechi, PNL a primit somație de la Direcția Economică din cadrul Primăriei Câmpina, documentul fiind public. Trebuie să facem, totuși, două precizări. Prima - chiria pentru sediul unui partid este de doar 4 lei/mp/lună, conform hotărârii Consiliului Local. A doua precizare - datoria este moștenită de la vechiul PNL și nu s-a reușit nici până astăzi achitarea ei, deși au trecut doi ani de când PNL și PDL au fuzionat, formând noul PNL. 
Noul PNL a moștenit și alte datorii de la vechiul PNL - la gaze (aproape 100 milioane lei vechi, sumă achitată între timp) și la apă (aproape 10 milioane lei vechi, achitată parțial, iar apoi diferența fiind reeșalonată). Înainte de fuziune, facturile vechiului PNL erau plătite în mare parte de Virgil Guran. După plecarea acestuia pe la alte partide, nu a mai achitat nimeni datoriile pentru sediu și astfel facturile s-au tot adunat. Ulterior, noul PNL a mai plătit câte ceva, dar nu suficient încât să se ajungă la zi cu debitele. Vestea bună este aceea că Guran s-a întors la PNL Prahova și, cine știe, poate dă o mână de ajutor la achitarea restanțelor. Vestea proastă - iată că află toată lumea că tocmai partidul primarului are datorii la bugetul local, lucru absolut rușinos.

4803 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Robert hogea 27.09.2016 20:53 Ce atata vaicareala ,vinde cladirea se platesc datoriile si se muta la cort la autogara.

Actualitate

1184 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

1055 vizualizari
29 nov. 2022 08:35

Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

2 comentarii

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).

Alte stiri recente

7933 vizualizari
29 nov. 2022 11:05

Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

1 comentarii

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

677 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.