Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

Social (Categoria articolului)

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca unele persoane care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.

Că mănâncă semințe e treaba lor, dar problema este că aproape de fiecare dată mormane de coji de semințe rămân în urmă...
O astfel de situație a fost semnalată Poliției Locale Câmpina pe Strada Victoriei. Agenții sosiți la fața locului i-au identificat pe autori, niște copii, i-au sancționat. În plus, în încercarea de a-i determina ca astfel de gesturi să nu se mai repete, agenții Poliției Locale i-au pus pe autori să curețe în urma lor. Nu au fost foarte încântați, dar... nu au avut încotro, astfel că a trebuit să se conformeze.
De asemenea, Poliția Locală Câmpina face încă o dată un apel public la cetățeni să semnaleze orice situație care contravine normelor de bună conviețuire socială la Dispeceratul Poliției Locale - 0244.332.420 sau pe Whatsapp la numărul de telefon 0749.263.001.

5723 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai 06.08.2022 21:20 Sa vina Poliția Locala și pe strada Sondei unde se joaca remi de dimineață pana seara si au transformat parculetul în wc. Cei care joaca( pe bani) nu locuiesc in zonă.
  • Anonim 08.08.2022 10:15 O bună parte din câmpinenii care merg în parc nu cunosc semnificația semnelor de la intrarea în parc (parcul Soceram) și nici nu cunosc faptul că este de bun simț să lași curat în urma ta. Dacă poliția locală ar lua măsuri concrete , din propria initiativă nu doar în urma solicitărilor, nu vom mai vedea câini în parcurile de joacă; mucuri de țigări, coji de seminte, sticle de suc si / sau de bere , pe spațiul verde din parcuri. Cadrul legislativ există dar implementarea lasă de dorit iar bunul simț lipsește cu desăvârșire. PS: animalele de companie pot fi plimbate și în locuri în care le este permis accesul, nu doar în parcurile destinate copiilor,
  • Gica Contras 08.08.2022 13:49 Sectoristii am inteles ca s-au desfintat , poate gresesc , dar nu ar trebui macar sa patruleze echipaje pe strazile si zonele mai cu probleme ? La 2-3 ore cate o masina de politie n-ar fi rau sa intre pe Milcov , Democratiei , Victoriei , Turnatorie..ei stiu sigur unde ar trebui .. Sa se instaleze camere tv , cat cuprinde daca ei sunt ocupati..sunt 100 de mii de avocati la primarie , ar putea lua fonduri europene daca se plang ca n-au bani
  • Iliescu Marilena 10.08.2022 21:07 Din pacate nu se face nimic in continuare. Bulevardul este plin de seminte si dealul din zona este plin de gunoaie, sticle de plastic, hartii, can-uri etc. Politia locala ar trebui sa urmareasca constant pe cei care nu respecta curatenia sa ii oblige, in mod real, sa curete in urma lor. De asemenea, firma de curatenie ar trebui sa isi faca datoria corect si sa curete toata zona fara sa ignore gunoaiele care nu sunt pe traseul central.

Social

2077 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

386 vizualizari
26 sept. 2023 07:41

Drept la replică din partea viceprimarului Liviu Dumitrache

1 comentarii

Am primit un drept la replică din partea viceprimarului municipiului Câmpina, Liviu Dumitrache, în urma articolului ”La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai”.

Alte stiri recente

77 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

222 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.