Prin Câmpina, din groapă în groapă. Astăzi, pe Strada Alexandru Vlahuță

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Alexandru Vlahuță se află între B.P. Hasdeu și Notariate, în zona A de impozitare. Și arată, după cum vedeți. Lucrările de canalizare de acum... mai bine de trei ani au lăsat urme adânci și aici. Nu este o stradă mare, iar la cum arată probabil că în curând nici nu vom mai putea vorbi despre ea ca despre o cale de circulație. Atât carosabilul, cât și trotuarele sunt pe cale de dispariție.

Culmea este că pe această stradă au fost finalizate lucrările de canalizare, cele derulate prin HidroPrahova, însă nu s-a mai făcut racordul la colectorul principal din Strada B.P. Hasdeu. Și nici carosabilul nu a fost adus la stadiul inițial, deși constructorul avea această obligație.

Haideți să facem împreună "recensământul" gropilor din Câmpina și să arătăm tuturor imaginea reală a celui de-al doilea municipiu al județului. Așteptăm imagini cu gropile de pe strada dvs. pe adresele de e-mail: campinaph@gmail.com sau tv.online.campina@gmail.com sau le puteți posta pe pagina noastră de Facebook - Campinatv sau în grupul cu același nume. De asemenea, le puteți trimite pe whats-app, la numărul 0733.388.425.

Citiți și: Prin Câmpina, din groapă în groapă. Astăzi, pe Strada Sălaj, aproape de intersecția cu Petrolistului

3506 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1939 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

792 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

791 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

743 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.