Zece medalii pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Barracuda

Sport (Categoria articolului)

Secția de natație a CS Câmpina a participat la a doua ediție a Cupei Barracuda, care a avut loc pe 29 și 30 octombrie la bazinul de înot din Câmpina, cu șase sportivi care au obținut în total zece medalii.

”CSC a participat la această competiție cu șase sportivi și am reușit să obținem zece medalii. Mai mult, s-au remarcat Gabriela Bădescu, care a realizat cel mai bun punctaj la individual și a câștigat trofeul Cupa Barracuda, precum și Ștefan Goran, ambii cu câte cinci medalii cucerite", ne-a declarat Adrian Stoican, președintele CS Câmpina.
Iată și cele zece medalii obținute de doi dintre cei șase sportivi de la CS Câmpina:
Gabriela Bădescu (7 ani) - medalie de aur la 200m liber și 50m spate, medalie de argint la 50m liber, 50m bras și 50 m fluture;
Ștefan Goran (8 ani) - medalie de argint la 200 m craul, 200m mixt și 50 m spate, medalie de bronz la 50m liber și 50 m fluture. 
Felicitări tuturor pentru aceste rezultate care dau natației câmpinene speranțe pentru viitoare performanțe, poate chiar la nivel național și internațional!

3128 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1955 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1098 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2181 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.