Marius Vasile, nou record personal şi îndeplinirea baremului pentru Campionatul European, la prima etapă a CN juniori II

Sport (Categoria articolului)

Prima etapă a Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori II a avut loc astăzi la Bucureşti, la sala de atletism din cadrul Complexului "Lia Manoliu", doi dintre cei trei sportivi de la CSS Constantin Istrati Câmpina prezenţi la competiţie urcând la final pe podium. Mai mult, Marius Vasile a reuşit să câştige proba de aruncarea greutăţii cu un nou record personal şi cu îndeplinirea baremului de calificare la Campionatul European, care va avea loc la Gyor - Ungaria.

Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) s-a clasat pe primul loc la aruncarea greutăţii, cu 17,03m, depăşindu-şi anteriorul record stabilit în urmă cu o săptămâna (14,67m).
De asemenea, în întrecerea similară feminină, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) s-a clasat pe locul al II-lea, cu o aruncare de 13,60m.
La concurs a mai fost prezentă şi Larisa Anghel (antrenor Mihaela Marin), care s-a clasat pe locul al III-lea în seria sa în proba de 400m, cu 1.10 minute, ratând calificarea în finală.
Oricum, rezultate remarcabile pentru atletismul câmpinean, care îşi demonstrează încă o dată valoarea.

6548 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

896 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1308 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

1936 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.