S-a încheiat reabilitarea scărilor de pe Strada Lt.Col. Oprescu Adrian, ultimele din seria celor adiacente Bulevardului Culturii

Actualitate (Categoria articolului)

Astăzi a avut loc recepția tehnică a lucrării de reabilitare a scărilor de pe Strada Lt.Col. Oprescu Adrian, zona IREP, cum i se mai spune. Este vorba despre ultimele scări dintre cele situate în zona adiacentă Bulevardului Culturii din Câmpina. Anul trecut au fost reparate cele de la Gura Leului și cele de pe Strada Podului, iar acum au fost reabilitate și scările din zona IREP.

După cum ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, lucrările au constat în reabilitarea scărilor și balustradelor, dar au fost montate și bănci, a fost înlocuit limitatorul de viteză de la intrarea de pe Strada Schelelor și a fost toaletată vegetația în zona respectivă. (video)
Lucrările au costat 69.000 lei cu tot cu TVA și au fost executate de firma Ortisar SRL Câmpina.

6142 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andy 10.10.2018 14:21 Ce Realizare! A inceput campania?:)

Actualitate

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

758 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1525 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.