Parcul Durbac va fi amenajat de o firmă din Câmpina, cu peste 5 miliarde lei vechi

Actualitate (Categoria articolului)

Societatea Cartagris Limited SRL Câmpina a câștigat licitația organizată de Primărie pentru amenajarea Parcului Durbac din Cartierul Câmpinița. După cum reiese din anunțul de atribuire publicat pe SEAP, valoarea totală a contractului este de 480.838 lei fără TVA. 

Parcul Durbac este de fapt un părculeț situat lângă fostele ateliere ale Școlii Gimnaziale "Al.I. Cuza", la intersecția Bulevardului Carol I cu Aleea Panduri. Un părculeț cu o suprafață de 1.360 mp, care arată jalnic de ani de zile. Anul acesta va fi amenajat, aici urmând să se realizeze alei din dale de beton, un spațiu de fitness, un loc de joacă pentru copii și mici spații verzi. De asemenea, vor fi montate bănci, coșuri de gunoi și garduri de delimitare (din lemn - în interior, din metal - pentru împrejmuirea parcului). Precizăm faptul că suma menționată mai sus este doar pentru lucrările de amenajare a parcului. Dotările pentru spațiul de fitness și locul de joacă sunt achiziționate separat de Primăria Câmpina (cel puțin așa s-a procedat până acum la modernizarea parcurilor) și vor fi montate pe măsură ce se lucrează la partea de amenajare.

8757 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniel N 12.03.2016 12:31 Mda. O firma cu 4 angajati care are domeniu principal de activitate Productia de energie electrica infiintata iin Bucuresti si apoi mutata la Campina....ce sa zic! Asteptam rezultatele. Oricum suma e extraordinar de mare 126.000 EUR.
  • Radu 13.03.2016 08:48 Nu e cam mare pretul? Mie asa mi se pare. Chiar am facut un calcul si inseamna mai mult de 350 lei / mp. E totusi doar un parc! Repet, nu e cam mult?
  • wow 14.03.2016 11:52 Wow. Aproape 100EUR/mp pentru amenajarea unui parc!! Cum bine zicea cineva aici, o firma care "produce energie verde" a ajuns sa amenajeze parcuri prin Campina pe sume exorbitante. Bravo Eliza Oprescu, directoare de investitii prin primarie si inspiratie pt. nume de strazi.
  • Vasile p 19.03.2016 12:04 Cartagris limited are ca administrator o persoana care este administratir si la vestita sc cast srl ca si bio tract agricola care castiga destul de des lucitatii pe pa dcoala de politie, ca si sc ronie 98 ca si x-men security care are agenti imbracati cu tinute de la politia locala care are administrator un fost comandant de la scoala de politie si lista continua..... !!!!

Actualitate

2805 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2266 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

6 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

18 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.