Amplă acțiune de control a Poliției Rutiere Câmpina. A fost folosit inclusiv aparatul DrugTest

Actualitate (Categoria articolului)

În noaptea de vineri spre sâmbătă (3 spre 4 septembrie 2021), la Câmpina a avut loc o amplă acțiune de control a Poliției Rutiere în colaborare cu reprezentanții Registrului Auto Român. De asemenea, a fost folosit aparatul Drug Test, pentru testarea conducătorilor auto la substanțe psihoactive.

În cele două ore cât a durat acțiunea, au fost verificat 71 autovehicule, dintre care șase motociclete, și au fost legitimate 76 persoane. De asemenea, au fost aplicate 18 sancțiuni în valoare totală de 7.250 lei, dintre care cele mai multe au fost acordate pentru abateri la starea tehnică - nouă (dintre care două la conducătorii motocicletelor), patru pentru nerespectarea regimului de viteză și au fost reținute cinci certificate de înmatriculare, dintre care două în cazul motocicletelor.
”Lucrătorii Poliției Municipiului Câmpina, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului Rutier Prahova și Registrului Auto Român, au organizat pe raza municipiului Câmpina o acțiune pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere. În acest sens, au fost desfășurate activități proactive, dar și reactive menite să combată consumul de alcool și de substanțe psihoactive la volan, să fie respectat regimul legal de viteză pe sectorul de drum tranzitat și, nu în ultimul rând, ca vehiculele care circulă pe drumurile publice să corespundă din punct de vedere al stării tehnice. În final, recomandăm participanților la trafic să respecte toate normele rutiere pentru a ajunge la destinație în condiții de siguranță”, ne-a declarat inspectorul de poliție Cătălin Grancea, ofițer în cadrul IPJ Prahova - Poliția Municipiului Câmpina.

4328 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2377 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

3527 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

31 vizualizari
23 oct. 2021 11:22

Două sportive de la CS Câmpina, convocate la lotul național de baschet sub 14 ani

După succesul de la turneul de la Sibiu, care a marcat începutul Campionatului Național de baschet feminin pentru echipe sub 13 ani, au apărut și primele reacții. Iar acestea vin chiar de la vârf, de la nivel federal, ceea ce reprezintă un motiv de mare satisfacție pentru conducerea CS Câmpina, pentru președintele Adrian Stoican, dar și pentru antrenorul echipei feminine de baschet, Liviu Dochia.

3104 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.