CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

- Sport -

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

În primul rând, Darius Coman (16 ani) a terminat pe locul al II-lea cursa de 200 m mixt în competiția seniorilor, obținând medalie de argint. Darius a realizat și baremul, la această probă, calificându-se la Campionatul European de Natație pentru seniori.
Iarina Cojocaru, la doar 14 ani, s-a clasat pe locul al III-lea în cursa de 200 m mixt în competiția senioarelor, o performanță remarcabilă pentru tânăra înotătoare de la Barracuda. Pe lângă bronzul de la senioare, Iarina a câștigat medalie de aur în aceeași probă la Juniori I, argint la Juniori II, bronz la Tineret.
Luca Marinescu (14 ani) a obținut medalie de aur în proba de 800 m liberi la categoria Juniori I, iar Rareș Rădoi (19 ani) s-a clasat pe locul al VI-lea la 800 m liber în competiția de seniori.
Felicitări sportivilor și antrenorului pentru aceste performanțe!
Mâine, în a doua zi de concurs, Iarina Cojocaru va participa la probele de 200 m bras și 200 m liber, Ștefan Cojocaru – 200 m bras, Darius Coman – 50 m fluture, Luca Marinescu – 200 m liber, Rareș Rădoi - 200 m liber. Mult succes!


17 Apr 2024 21:24 1088 vizualizari


Comentarii


955 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
586 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1532 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1535 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV