CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Atenție! Restricții în trafic pe DN1, între Ploiești și Câmpina, până în august

- Social -

Atenție! Restricții în trafic pe DN1, între Ploiești și Câmpina, până în august

Lucrările de asfaltare vor îngreuna circulația pe DN1, între municipiile Ploiești (zona Metro) și Câmpina, lucrări care sunt programate să se desfășoare în perioada 12 mai-31 august. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, restricțiile vor fi implementate în funcție de specificul lucrărilor, iar conducătorii auto sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Pe tronsonul cuprins între Movila Vulpii și municipiul Câmpina vor fi efectuate lucrări de înlocuire a stratului asfaltic de uzură pe câte o bandă de mers succesiv, pe porțiuni de o lungime de aproximativ 100 de metri. În acest timp, pe porțiunile în cauză, traficul se va desfășura pe 3 din cele 4 benzi de mers. Lucrările se vor desfășura de luni până joi, în intervalul orar 8.00-20.00. În afara acestui program, nu vor fi instituite restricții de trafic, iar partea crosabilă va fi adusă în stadiu de folosință la finalul fiecărei zile.

Pe tronsoanele cuprinse între km 66+500m – km 70+000 (zona Metro – Movila Vulpii) și între km 82+800m – km 87+000 (zona Băicoi – Bănești), vor fi efectuate lucrări de întreținere a covorului asfaltic (plombări). În acest interval, pe porțiunile respective vor fi instituite restricții de trafic conform semnalizării rutiere impuse de specificul fiecărei zone.

 

  


12 May 2016 11:38 6784 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
291 vizualizari 21 May 2024 07:29 Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Fundașia Zamolxes din Câmpina va implementa proiectul ”SING - Social Inclusion for New Generation 2.0” o mobilitate a tinerilor Erasmus+, care va avea loc în perioada 29 mai - 5 iunie și va reuni 45 participanți din Bulgaria, Italia, Polonia, Lituania și, desigur, România. 

citeste mai mult
2241 vizualizari 18 May 2024 09:50 199 persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă de la Câmpina

199 persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă de la Câmpina

În întreaga țară, vineri, 17 mai, a avut loc Bursa generală a locurilor de muncă. La Câmpina, aceasta a avut loc în premieră la Casa Tineretului, având în vedere că la Casa de Cultură - locul tradițional de desfășurare al bursei - se află Biroul Electoral pentru alegerile locale din 9 iunie.

citeste mai mult
1766 vizualizari 17 May 2024 19:39 Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Este mai puțin obișnuit ca la un liceu tehnologic să aibă loc o conferință pe teme istrorice. Și, totuși, așa ceva s-a întâmplat la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, joi, 16 mai 2024.

citeste mai mult
1752 vizualizari 16 May 2024 23:08 Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

După ce a câștigat etapa județeană a Olimpiadei de Dezbateri, echipa ”Dacii și romanii” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a participat la faza națională, care s-a desfășurat la Constanța.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV