PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Politică (Categoria articolului)

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

”Partidul Mișcarea Populară, Organizația Câmpina, informează câmpinenii că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Decizia a fost luată ca urmare a indiferenței manifestate de administrația Dobre - Moldoveanu față de problemele ridicate cu ocazia consultării publice din 30 mai 2022, ignorându-le cu nonșalanță și neformulând un răspuns public nici până la această dată”.
Comunicatul este semnat de președintele Adrian Pițigoi și consilierii locali PMP - Aron Sabo, Bogdan Ene, Marius Anghelescu.

3511 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 12.08.2022 08:39 FELICITARI pentru mesaj si pentru pozitia clara adoptata! Haideti sa ne luam orasul inapoi!

Politică

2017 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4748 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

60 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

143 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.